Βλάχος στον Θέμα 104,6: Οριζόντια η εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση λόγω πανδημίας - Ξεπαρκάρουν οι πολίτες από το ΣΥΡΙΖΑ

Βλάχος στον Θέμα 104,6: Οριζόντια η εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση λόγω πανδημίας - Ξεπαρκάρουν οι πολίτες από το ΣΥΡΙΖΑ

panos-vlahos-kinal
«Αυτού του τύπου οι πολιτικές μετατοπίσεις δηλαδή να αλλάξει κάποιος εκλογική συμπεριφορά δεν γίνονται από τη μία μέρα στην άλλη» τόνισε ο Παναγιώτης Βλάχος, Γραμματέας Επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής, σχολιάζοντας τις δημοσκοπήσεις στο Θέμα 104,6 και τους Μπάμπη Κούτρα και Νίκο Φελέκη.

«Αυτή η κρίσιμη μάζα 9%- 10% είναι άνθρωποι που ξεπαρκάρουν από το ΣΥΡΙΖΑ, κάθονται στην μέση και ψάχνονται» περιέγραψε ο κ. Βλάχος, εκτιμώντας παράλληλα πως «δεν είναι εύκολο να πάνε στην ΝΔ». Ο Γραμματέας Επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής έκανε λόγο για «ένα μεταβατικό πολιτικό σκηνικό», προβλέποντας πως «από το φθινόπωρο, όταν θα αρχίζουν να εμφανίζονται τα προβλήματα στην τσέπη, τα προβλήματα ρευστότητας στις επιχειρήσεις», το πολιτικό και κοινωνικό τοπίο θα έχει μεταβληθεί.

«Το δίλημμα αυτό δεν θα λυθεί από τη μια μέρα στην άλλη» τόνισε ο κ. Βλάχος, υποστηρίζοντας ότι «υπάρχουν αυτή τη στιγμή κεντρώοι πολίτες που προτιμούν την κυβέρνηση και κεντροαριστεροί πολίτες που κάθονται αυτήν την ώρα στην μέση». Την ίδια ώρα, ωστόσο, «είναι όντως μεγάλο το ποσοστό δικών μας ψηφοφόρων που βλέπουν θετικά αυτή τη στιγμή την κυβέρνηση» υποστήριξε ο Γραμματέας Επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ, επειδή «υπάρχει φόβος» συσπειρώνοντας τους πολίτες γύρω από την ηγέτη, αλλά «επίσης ένα μεγάλο κομμάτι των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ εμπιστεύονται την κυβέρνηση». Σύμφωνα με τον κ. Βλάχο η τάση αυτή είναι «οριζόντια» και «έχει να κάνει με τις κοινωνικές μετατοπίσεις».

«Άλλο το κοινωνικό τοπίο τον Ιούλιο και άλλο από τον Οκτώβριο» ισχυρίστηκε ο κ. Βλάχος, σημειώνοντας πως «ο πολίτης θα μετρήσει πρώτα και κύρια τη ζωή του και την ασφάλειά του».

Την ίδια ώρα, ωστόσο, «δεν βλέπουμε εμείς αυτή η κυβέρνηση ότι έχει το ηθικό δικαίωμα να οδηγήσει τη χώρα στις κάλπες μέσα σε αυτή την τρικυμία» παρατήρησε ο κ. Βλάχος, προσθέτοντας πως «το θέμα είναι να κάνουμε μια αντιπολίτευση για να ξεπαρκάρει ο πολίτης». «Αυτό το λέμε δημιουργική αντιπολίτευση» εξήγησε ο ίδιος, απαντώντας πως «το ΠΑΣΟΚ, το ΚΙΝΑΛ, η δημοκρατική παράταξη δεν μπορεί να βλέπει ένα πρόβλημα και να το αφήνει άλυτο», με φόντο το νομοσχέδιο για τις υπαίθριες συγκεντρώσεις.

«Θεωρώ ότι κάναμε κάτι σημαντικό για τη δημοκρατία» δήλωσε ο κ. Βλάχος για τη στάση του κόμματός του στο νομοσχέδιο και κατέληξε «πρέπει ως αντιπολίτευση, στο βαθμό που σου αναλογεί να βοηθάς να λυθούν και 5-6 προβλήματα».



Ειδήσεις σήμερα:

Στόχος επικρίσεων η Ιβάνκα Τραμπ εξαιτίας ενός tweet για φασόλια

Εκλογές στα Σκόπια: Νίκη Ζάεφ – Αρχίζει το «μεγάλο παζάρι» για την κυβέρνηση

Θρίλερ με τη 16χρονη στα Τρίκαλα: Έγκλημα ή αυτοκτονία o θάνατός της;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης