Η απάντηση της ΝΔ στον ΣΥΡΙΖΑ για τη Νovartis: «Σκευωροί χαμένοι στη μετάφραση»

Η απάντηση της ΝΔ στον ΣΥΡΙΖΑ για τη Νovartis: «Σκευωροί χαμένοι στη μετάφραση»

«Η μετάφραση της απόφασης του αμερικανικού δημοσίου για τη Novartis είναι η ταφόπλακα της σκευωρίας του Ρασπούτιν και των συνεργών του » επισημαίνει  η ΝΔ στην ανακοίνωσή της

ND
Μετά το υπουργείο Εξωτερικών, η Νέα Δημοκρατία απάντησε επίσημα στον ΣΥΡΙΖΑ και στην ανακοίνωση που εξέδωσε, στην οποία ενέπλεκε τον Νίκο Δένδια με τη μετάφραση του κειμένου του εξωδικαστικού συμβιβασμού της Novartis, η οποία έγινε από τη Μεταφραστική Υπηρεσία του υπουργείου Εξωτερικών.

Η ανακοίνωση του κυβερνώντος κόμματος αναφέρει:

«Απλά ελληνικά χρειάζεται να ξέρει κάποιος, για να καταλάβει ότι η μετάφραση της απόφασης του αμερικανικού δημοσίου για τη Novartis είναι η ταφόπλακα της σκευωρίας του Ρασπούτιν και των συνεργών του που σπίλωσαν 10 πολιτικά πρόσωπα.

Από την επίσημη μετάφραση που εστάλη σήμερα στη Βουλή είναι ξεκάθαρο ότι δεν υπήρξε εμπλοκή πολιτικού προσώπου και κανένα στοιχείο σε βάρος τους.

Η απόφαση αναγνωρίζει μόνο αθέμιτες πρακτικές σε θέματα ύπερ-συνταγογράφησης και κλινικών δοκιμών από ιατρούς τις οποίες περιγράφει λεπτομερώς χωρίς καμία αναφορά σε πολιτικά πρόσωπα.

Όπως στην ίδια την απόφαση επισημαίνεται, «αλλοδαποί αξιωματούχοι» είναι μόνο ιατροί και πάροχοι υπηρεσιών υγείας και κανείς άλλος.

Η σκευωρία αποκαλύφθηκε. Από ιατρικό σκάνδαλο υπερσυνταγογράφησης, όπως από την αρχή είχε καταγγείλει η Νέα Δημοκρατία, το «μαγαζί» του Παππά και το «παραμάγαζο» του Ρασπούτιν έστρεψαν την έρευνα για να στοχοποιήσουν χωρίς κανένα στοιχείο πολιτικούς τους αντιπάλους.

Όσο και να παραποιεί την απόφαση ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κοντά η ώρα που δικαστές θα την διαβάσουν, θα την αξιολογήσουν και θα κρίνουν αυτούς που με μεθόδους Ρασπούτιν ζημίωσαν το ελληνικό δημόσιο μη ελέγχοντας τους ιατρούς και στοχοποιώντας τους πολιτικούς τους αντιπάλους».

Ειδήσεις σήμερα

Προανακριτική Novartis: Στη Βουλή το κείμενο του εξωδικαστικού της εταιρείας με τις ΗΠΑ

Αγία Σοφία: Τα τουρκικά ΜΜΕ προεξοφλούν ότι θα γίνει τζαμί

«Χάθηκαν» 30.000 αιτήσεις για επιστρεπτέα προκαταβολή!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης