Κωνσταντινόπουλος (ΘΕΜΑ 104,6): Θα μάθουν οι Ευρωπαίοι Σοσιαλιστές για τα «μαγαζιά» του ΣΥΡΙΖΑ

Κωνσταντινόπουλος (ΘΕΜΑ 104,6): Θα μάθουν οι Ευρωπαίοι Σοσιαλιστές για τα «μαγαζιά» του ΣΥΡΙΖΑ

«Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε να ελέγξει με κάθε τρόπο την εξουσία» κατήγγειλε ο αντιπρόεδρος της Βουλής στον ΘΕΜΑ 104,6 για τις αποκαλύψεις στην υπόθεση Καλογρίτσα

kwnstantinopoulos_1111
«Υπάρχει ένα πρόβλημα δημοκρατίας και θεσμών εδώ στη χώρα» σχολίασε ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος στο Θέμα 104,6 και τους Μπάμπη Κούτρα και Νίκο Φελέκη, με φόντο τις αποκαλύψεις του Πρώτου Θέματος για την υπόθεση Καλογρίτσα.

Μιλώντας για την «ηγετική ομάδα» του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Κωνσταντινόπουλος σημείωσε ότι «η άποψή μου είναι ότι προσπάθησαν να εξαπατήσουν με το ηθικό πλεονέκτημα τους πολίτες, τους προοδευτικούς ψηφοφόρους και αποδεικνύεται ότι για να μείνουν στην καρέκλα, θεωρούσαν ότι έπρεπε να αλώσουν τους αρμούς της εξουσίας». «Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε να ελέγξει με κάθε τρόπο την εξουσία» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βουλευτής του ΚΙΝΑΛ.

Ο ίδιος επισήμανε ότι «απ’ ότι καταλαβαίνω ήξεραν και άλλοι αυτά τα θέματα και όχι μόνο ο κ. Παππάς», ενώ «θα έχει και άλλη κασέτα από ό, τι καταλαβαίνω»  αναφορικά με την υπόθεση Μιωνή.

Υπό το βάρος των αποκαλύψεων, «εμείς έχουμε τώρα το ηθικό πλεονέκτημα στην πράξη» τόνισε ο κ. Κωνσταντινόπουλος και πρόσθεσε ότι οι προοδευτικοί ψηφοφόροι «εξαπατήθηκαν από το ΣΥΡΙΖΑ». Στο πλαίσιο αυτό, ο Βουλευτής του ΚΙΝΑΛ έκανε γνωστή την ομόφωνη απόφαση των κομματικών οργάνων να θέσουν θέμα συμμετοχής του ΣΥΡΙΖΑ στους Ευρωπαίους Σοσιαλιστές.

«Εμείς συμφωνήσαμε ότι πρέπει να γίνουν πια ενημερωτικές συζητήσεις στους Ευρωπαίους σοσιαλιστές για να ένας άνθρωπο που είναι επισκέπτης (ς.ς. στο ευρωπαϊκό σοσιαλιστικό κόμμα, αλλά έχει μαγαζί στη χώρα» εξήγησε ο κ. Κωνσταντινόπουλος, υπογραμμίζοντας ότι «εμείς αγωνιζόμαστε για μια σοσιαλδημοκρατία χωρίς παρακράτος».

Στην ίδια κατεύθυνση, «θα τους πιέσουμε ότι η σοσιαλδημοκρατία, για να ανακτήσει τη δύναμή της και την αξιοπιστία της πρέπει να φύγει από τέτοια φαινόμενα» επισήμανε ο κ. Κωνσταντινόπουλος και χαρακτήρισε «μεγάλη πολιτική ευκαιρία» για το Κίνημα Αλλαγής να υποκαταστήσει τον ΣΥΡΙΖΑ στην προγραμματική αντιπολίτευση. «Σήμερα εμείς έχουμε το πολιτικό ανάστημα να μιλήσουμε ότι η πολιτική έχει ηθική. Αυτοί (ς.ς στο ΣΥΡΙΖΑ) δεν το έχουν», κατέληξε.


Ειδήσεις σήμερα: 

Πάτρα: Έριξαν βόμβες μολότοφ στον προαύλιο χώρο δημοτικού σχολείου της πόλης

«Πράσινο φως» για απευθείας πτήσεις από τη Βρετανία στις 15 Ιουλίου

Κρήτη: Τουρίστρια με κορωνοϊό «έκοβε βόλτες» και εντοπίστηκε μετά από 72 ώρες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης