LIVE

Νέο κόμμα ανακοίνωσε ο Ηλίας Κασιδιάρης

lias_kasidiaris

Έφυγε από τη Χρυσή Αυγή

Ότι ιδρύει δικό του κόμμα ανακοίνωσε ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Ο πρώην βουλευτής του κόμματος του Νίκου Μιχαλολιάκου ανακοίνωσε πως δεν ανήκει πλέον στην Χρυσή Αυγή.

Σε ανακοίνωσή του μέσω βίντεο που ανέβασε στα social media, ο Ηλίας Κασιδιάρης εξαπολύει επίθεση στην κυβέρνηση, στην αξιωματική αντιπολίτευση, στον πρωθυπουργό προσωπικά, ακόμα και στον Κυριάκο Βελόπουλο.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης αφήνει αιχμές για τα όσα συμβαίνουν στη Χρυσή Αυγή. Ενδεικτικά αναφέρει πως η πρόταση που κατέθεσε για πλήρη αναδιοργάνωση και ανανέωση της ΧΑ δεν έγινε αποδεκτή και γι' αυτό έφυγε.

Κασιδιάρης: Διάγγελμα ίδρυσης νέου κόμματος Ελλήνων

Ειδήσεις σήμερα

Επίθεση με βιτριόλι: Η μαυροφορεμένη γυναίκα παρακολουθούσε την 34χρονη - Τα πρώτα λόγια της Ιωάννας

Last Dance: «Έξαλλος» και «θυμωμένος» και ο Σκότι Πίπεν μετον Μάικλ Τζόρνταν

Κορωνοϊός: Έρχεται δεύτερο κύμα; - Πόσο σοβαρό θα είναι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ρoή Ειδήσεων

Δικαίωμα του, δικαίωμα μας

Δικαίωμα του του Κασιδιάρη να δημιουργήσει κόμμα, δικαίωμα του καθενός εάν θα τον ψηφίσει

Αλήθεια !!!

Στα θολά νερά του εθνικισμού, των των «ψεκασμένων ακροδεξιών» επιχειρεί να ψαρέψει ο Κασιδιάρης με το νεο του κόμμα. Μετά τη καταστροφική διάλυση της Χρυσής Αυγής, το πρωτοπαλίκαρο του Μιχαλολιάκου αποφάσισε να ακολουθήσει αυτόνομη πορεία και ιδρύει νεο ακροδεξιο κόμμα ποντάροντας στα εθνικά θέματα. Βεβαίως, το νεοναζιστικό, ακραίο και άκρως προκλητικό παρελθόν του δεν τον αφήνει. Με κοστουμάκι, για να κρύβει τα τατουάζ με τους αγκυλωτούς σταυρούς και με ακραία ρητορική, κάνει λόγο για επίθεση που δέχεται η Ελλάδα και άλλα τέτοια παλαβά περί διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος. Κι αυτός έρχεται να κάνει… "εθνική αντίσταση" όπως λέει.

μια χαρα

τωρα που εφυγε ο ηλιας απο την χα, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΒΡΙΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ! εαν συνεχισουν να τον αποκαλουν φασιστα και ναζιστη, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΤΟΝ ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ! ηλια, εχεις ενα 15% απο χερι και μην ακους κανενα...παρε αξιους ελληνες πατριωτες ολων των αποχρωσεων, αρκει να ειναι ελληνοψυχοι βεβαια και δωσε πονο!

ο γαρουφωs εβαλε χαρακα μεσα στον ριζοκλαστη αλλα......

το ασμα που αγαπησε ολη η Ελλαδα!!! Να αγιασει το χερακι σου Ηλια Κασιδιαρη!

Εφτιαξε κόμμα ένας ......

... κοντός σκυλομουρης που τολμάει να τα βάζει μόνο με γυναικες (π.χ. Κανέλη ) και να κάνει τον (τζάμπα)μάγκα όταν βρίσκεται σε συγκεντρώσεις μέσα στο χυδην όχλο . Θα τον ψηφίσουν κάποιοι χιλιαδες Ούγκανοι ( οι οποίοι χωρίς να ξέρουν να μιλάνε μονον να βρίζουν ξέρουν και χωρίς να έχουν διαβασει ένα βιβλιο στην ζωή τους να φαντασιώνονται νυχθημερόν το αρχαίο κλέος των Ελλήνων !!!!!!!!!!!!!) Θα κάνει τους λεονταρισμούς - τις μαλακίες του (ο Κασιδιάρης) στην Βουλή για να πάρει στο τέλος τον μπούλο όπως τον πήρε η Χρυση αυγή. Γιωργος 39 ετών Υστερόγραφο: Πλανάται πλάνην οικτράν όποιος πιστεύει ότι τα παραπανω τα γραφει ένας κουμμουνιστης . Ο κομμουνισμος ειναι φασισμος και τα αίσχη των Γκουλάγκ αξέχαστα.

Φρουρός του Άουσβιτς

Τράβα πες περί μορφώσεως και βιβλίων σε Έζρα Πάουντ, Σελίν, Σαλβαδόρ Νταλί κτλ

ΝΔ...

...σε περάσαμε και φιλελεφτ - δε θεωρησε κανεις πως είσαι αριστερός..

Πέλεκυς

Να φέρει τον Περίανδρο και τον πατέρα Πλεύρη!

Φώφη Μαγκούτα , Βάθης , Αθήνα.

Με τι κριτήριο θα μαζέψεις οργανωτικούς ;

www

ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ Ν.Δ. ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΟ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΡΑ ΞΑΝΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΘΑ ΠΑΝΕ ΕΚΕΙ............ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΑ. Η Ν.Δ. ΣΤΟ 18% ΟΠΩΣ ΤΟ 2012, Ο ΣΥΡΙΖΑ ΞΑΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΘΥΜΟ ΚΟΜΜΑ.-

ΤΕΛΑΜΩΝ

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΗΣΕΣ.....

Συριζαυγίτες ενωμένοι ποτέ νικημένοι

Με λίγα λόγια, μας λες ότι για να πάρει την εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ και να συνεχίσει την προδοσία της Ελλάδος πρέπει οπωσδήποτε να ενισχυθούν οι ναζιστές. Δηλαδή ψηφίσετε ναζιστές για να βγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Γεια σου Λιακο

Και πολυ το αργησες, σε περιμενουν πολλοι!

Φιλελέφτ ξερόλες,

όσοι κράζετε, είστε οι σίγουροι πως θα πάει φυλακή. Κοντός ψαλμός αληλούϊα! Κρατείσθε από τας χειρολαβάς...

Φόρτωση περισσότερων σχολίων