Χριστοδουλάκης στον «Θέμα 104,6»: Δωρεάν μάσκες, διατίμηση για την αισχροκέρδεια

Χριστοδουλάκης στον «Θέμα 104,6»: Δωρεάν μάσκες, διατίμηση για την αισχροκέρδεια

Ο γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής, Μανώλης Χριστοδουλάκης  τόνισε ότι η χρήση μάσκας είνα «ένα από τα καθοριστικά μέτρα που πρέπει να τηρήσουμε»

manolis_christodoulakis_
«Η μάσκα πλέον είναι ένα εργαλείο που θεωρούμε ότι βοηθάει απαρέγκλιτα στη μη διασπορά περαιτέρω του ιού, ειδικά στα μέτρα χαλάρωσης, στα οποία βρισκόμαστε σε μια προσπάθεια να επιστρέψουμε στην κανονικότητα»,  ανέφερε στον Θέμα 104,6 ο γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής, Μανώλης Χριστοδουλάκης.

«Συμβαίνει με πάρα πολύ κόσμο, να βρίσκεται σε ακραίες περιπτώσεις από οικονομικής σκοπιάς. Ειδικά στους χώρους, στους οποίους είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας, όπως οι δημόσιοι χώροι, μέσα μεταφοράς, δημόσιες υπηρεσίες, σούπερ μάρκετ, πρέπει να μπορεί να υπάρχει μια δωρεάν διανομή τους»,  τόνισε  ο γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής, χαρακτηρίζοντας ταυτόχρονα τη χρήση μάσκας ως «ένα από τα καθοριστικά μέτρα που πρέπει να τηρήσουμε. Μιλάμε για συνθήκες ακραίες που αφορούν τη δημόσια υγεία».



Υπέρ της διατίμησης


Την ίδια ώρα, «σε περιπτώσεις που δούμε ότι υπάρχει και αισχροκέρδεια, έχουμε πει ότι θα ήταν καλό να μπορεί να υπάρξει και διατίμηση στις μάσκες, έτσι ώστε να αποφύγουμε τέτοια περιστατικά», πρότεινε εκ μέρους του Κινήματος Αλλαγής ο κ. Χριστοδουλάκης, ενώ υπογράμμισε τη σημασία του δημόσιου χαρακτήρα του Εθνικού Συστήματος Υγείας ακόμη και από όσους το τελευταίο διάστημα τον αμφισβητούσαν.


Ειδήσεις σήμερα:

Νέο ράλι στο Bitcoin – Αύξηση πάνω από $13 δισ. στα κρυπτονομίσματα

Η Frontex «βλέπει» νέα συρροή μεταναστών στα ελληνοτουρκικά σύνορα

Πώς επηρεάζει ο ήλιος και η βροχή τον κορωνοϊό; - Σε ποια θερμοκρασία μεταδίδεται πιο γρήγορα;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης