Βελόπουλος: Ανοίκεια επίθεση στον Τσιόδρα - Οι μετανάστες τρώνε... σκύλους

Βελόπουλος: Ανοίκεια επίθεση στον Τσιόδρα - Οι μετανάστες τρώνε... σκύλους

O πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης αναπαρήγαγε διαδικτυακές εικασιες από το βήμα της Βουλής

kiriakos-velopoulos
Επίθεση στον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα με χυδαία υπονοούμενα για γιατρούς που έχουν ανάρμοστες σχέσεις με φαρμακευτικές εταιρείες εξαπέλυσε ο Κυριάκος Βελόπουλος στην Βουλή αναπαράγοντας παράλληλα διαδικτυακές εικασίες.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης χαρακτήρισε «φυτευτό» απο την κυβέρνηση τον κ. Τσιόδρα και του άσκησε κριτική αναφορικά με το ζήτημα της χρήσης μασκών. «Αλλα μας έλεγε ο κ. Τσιόδρας πριν απο 20 ημέρες και άλλα τώρα. Τότε μας έλεγε να μην βάζουμε μάσκες» είπε χαρακτηριστικά και υποστήριξε ότι η κυβέρνηση θα έπρεπε να τοποθετήσει επικεφαλής της ομάδας επιστημόνων τον Ελληνοαμαρικανό επιστήμονα Ιωάννη Ιωαννίδη.

Ο κ. Βελόπουλος επέμεινε μάλιστα στον όρο «φυτευτός» παρά τις παρατηρήσεις του Προέδρου της Βουλής Κώστα Τασούλα αλλά και βουλευτών από όλα τα κόμματα που του ζήτησαν να ανακαλέσει.

«Ο Τσιόδρας “φυτεύτηκε”. Δεν το παίρνω πίσω. Διορίστηκε. Να βάζατε τον κ. Ιωαννίδη που είναι ειδικός και είναι στο Στάνφορντ. Εγώ θα πειράζω την Ιερή Αγελάδα και τον Βούδα κάθε κυβέρνησης» επέμεινε ο κ. Βελόπουλος.

Εξίσου ενδιαφέρουσα ήταν και η εκτίμηση του προέδρου της Ελληνικής Λύσης ότι οι μετανάστες τρώνε αδέσποτα σκυλιά. Ο κ. Βελόπουλος κατέθεσε για τα πρακτικά ψηφιακό δίσκο υποστηρίζοντας ότι περιλαμβάνει καταγγελίες φιλοζωικών οργανώσεων που υποστηρίζουν ότι τα αδέσποτα έχουν εξαφανιστεί γύρω απο τα κέντρα φιλοξενίας μεταναστών και προσφύγων. «Οι φιλοζωϊκές δεν γνωρίζουν το γιατί. Εγώ γνωρίζω ότι για ορισμένους απο αυτούς (μετανάστες) τα αδέσποτα είναι εδέσματα» είπε χαρακτηριστικά.

Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο-ντοκουμέντο: Ελληνικό Mirage καταδιώκει τουρκικό F-16 στο Αιγαίο! - «Τον έχω!» λέει ο πιλότος

Πιο πολλά και στον δρόμο «τραπεζάκια έξω» - Πιο κοντά το άνοιγμα για εστιατόρια και μπαρ

Από σήμερα το τρίτο κύμα πληρωμών των 800 ευρώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης