«Μέσα απ’ τα μάτια των εφήβων»: Κύκλος ομιλιών στο Ίδρυμα Θεοχαράκη

«Μέσα απ’ τα μάτια των εφήβων»: Κύκλος ομιλιών στο Ίδρυμα Θεοχαράκη

Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν με το Ίδρυμα Θεοχαράκη

main2
Σε ποιο βαθμό και με τι τρόπο επηρεάζουν οι βρεφικές, καθώς και οι πρώτες παιδικές, εμπειρίες την ψυχοκοινωνική λειτουργικότητα του εφήβου; Σ’ αυτό το κρίσιμο ερώτημα εστιάζει η δεύτερη συνάντηση του φετινού κύκλου ομιλιών που διοργανώνουν οι εκδόσεις Πορφύρα, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη, το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου. Επιστημονικός υπεύθυνος, ο Σπύρος Κασιμάτης, Εκπαιδευτικός και Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας.

Η κυρία Νέλλη Μπουκουβάλα, Ψυχοθεραπεύτρια, Παιγνιοθεραπεύτρια θα αναπτύξει το θέμα "Η θεραπευτική δύναμη του παιχνιδιού και της γονεϊκής σχέσης" και η κυρία Ζαΐρα Παπαληγούρα, Καθηγήτρια Αναπτυξιακής Ψυχολογίας ΑΠΘ, Ψυχολόγος θα μιλήσει για "Εμπειρίες στη βρεφική ηλικία και οι συνέπειές τους στη σχολική προσαρμογή".

Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν με το Ίδρυμα Θεοχαράκη, Β. Σοφίας 9 & Μέρλιν 1, στο τηλ.: 210 3611206.

O φετινός κύκλος ομιλιών πραγματοποιείται με αφορμή την έκδοση του βιβλίου των Lori Desautels και Michael McKnight, "Τα Μάτια Δεν Σωπαίνουνε Ποτέ: Παρακολουθώντας την συμπεριφορά των πιο δύσκολων μαθητών μας" (Eyes Are Never Quiet: Listening Beneath the Behaviors of Our Most Troubled Students) από τις εκδόσεις Πρώτη Ύλη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης