Καπότσης: «Δεν μπορούμε να γιορτάσουμε γιατί στην Ελλάδα έχουμε πόλεμο, το μετάλλιο ανήκει σε όλους»

Καπότσης: «Δεν μπορούμε να γιορτάσουμε γιατί στην Ελλάδα έχουμε πόλεμο, το μετάλλιο ανήκει σε όλους»

Σε όλους τους Έλληνες που μάχονται με τις καταστροφικές πυρκαγιές που μαίνονται στην Ελλάδα αφιέρωσε το ασημένιο μετάλλιο των Ολυμπιακών Αγώνων ο Μάριος Καπότσης

apotsis
Συγκινητικός ήταν στις δηλώσεις του μετά την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο ο Μάριος Καπότσης.

Ο 29χρονος διεθνής εμφανίστηκε ιδιαίτερα φορτισμένος και αφιέρωσε το μετάλλιο στους Έλληνες που μάχονται απέναντι στις καταστροφικές πυρκαγιές.

«Είμαστε ευλογημένοι που βρισκόμαστε εδώ. Είναι πολλά τα συναισθήματα και θέλω να σας τα μεταφέρω. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός, η μεγαλύτερη γιορτή. Δεν μπορούμε να γιορτάσουμε με την καρδιά μας γιατί στην Ελλάδα έχουμε πόλεμο. Είναι κάτι πολύ οδυνηρό που μας έχει επηρεάσει όλους», σχολίασε αρχικά και πρόσθεσε:
«Αυτό το μετάλλιο δεν ανήκει μόνο σε εμάς, ανήκει σε όλους τους Έλληνες, που αγωνίζονται αυτή τη δύσκολη στιγμή. Στους Έλληνες που βοηθούν, στους Έλληνες πυροσβέστες, στους Έλληνες που βοηθούν τον συνάνθρωπό τους που έχει πρόβλημα.

Σκέφτομαι πολλά αυτή τη στιγμή. Την οικογένεια Αντετοκούνμπο που πληρώνει καταλύματα, τον κ. Γιαννακόπουλο που οργανώνει αναδάσωση, οικογένειες που είναι εκεί σιωπηλά και βοηθούν… Είναι πολλά αυτά που έχω να πω. Αυτό το μετάλλιο ανήκει σε όλους τους Έλληνες. Αυτό θα πει ομάδα. Ομάδα είμαστε όλοι αυτοί που αγωνίζονται αυτή τη στιγμή για εμάς και την Ελλάδα μας».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cde1b0l6dnh5-sf)

Πηγή:www.sport-fm.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο: Επικίνδυνες αποστολές από πλήρωμα Chinook για την κατάσβεση της φωτιάς στην Αγία Άννα

Φωτιά στην Εύβοια: Κυκλωμένο από τις φλόγες το χωριό Ελληνικά

Μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού, νόσησης ή αρνητικό τεστ η επιστροφή αεροπορικώς από τα νησιά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ