Ολυμπιακοί Αγώνες: Μια οδηγός ταξί χρυσή Ολυμπιονίκης στην πυγμαχία!

Ολυμπιακοί Αγώνες: Μια οδηγός ταξί χρυσή Ολυμπιονίκης στην πυγμαχία!

Η Λόρεν Πράις κέρδισε τον τίτλο στα 69-75κ. κερδίζοντας κατά κράτος την Κινέζα Κιάν Λι

lauren-price
Στην κατηγορία 69-75κ. της τελευταίας ημέρας στην πυγμαχία η Λόρεν Πράις από την Βρετανία αντιμετώπισε την Κινέζα Κιάν Λι.

Η Πράις, η οποία έφτασε στο Τόκιο μετά από πολλές περιπέτειες, ήταν η κυρίαρχος του αγώνα. Σχεδόν ομόφωνα κέρδισε και τους τρεις γύρους, για να δώσει το τελευταίο χρυσό μετάλλιο για την Βρετανία στο Τόκιο.

Η Πράις, είναι από τα πιο δημοφιλή πρόσωπα στην Βρετανία καθώς η ιστορία της έχει συναρπάσει. Ήταν διεθνής παίκτρια της εθνικής ποδοσφαίρου της Ουαλίας, ενώ νωρίτερα στην καριέρα της είχε κερδίσει τίτλους στο κικ μπόξινγκ, με τον πρώτο να έρχεται στην Αθήνα το 2007, σε ηλικία 13 ετών.

Μετά το κικ μπόξινγκ και το ποδόσφαιρο, αποφάσισε να ασχοληθεί με την πυγμαχία, αλλά επειδή δεν τα έβγαζε πέρα, αναγκαζόταν να δουλέψει και σαν οδηγός ταξί, κάνοντας παράλληλα προπόνηση για να κατέβει στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cddwup750d6p-sf)


Κούβα -ΗΠΑ σημειώσατε 1…
Κλείσιμο
Στον τελικό των 57-63κ. βρέθηκαν αντιμέτωποι ο Αντι Κρουζ από την Κούβα και ο Κέισον Ντέιβις από τις ΗΠΑ. Ενας τελικός που ήταν αμφίρροπος στον πρώτο γύρο, με τους κριτές να τον δίνουν στον Κουβανό με 4-1. Ο Αμερικανός ήταν εκνευρισμένος και είναι χαρακτηριστικό πως στο τέλος του δεύτερου γύρου έσπρωξε τον Κουβανό στα σχοινιά. Πήρε ωστόσο ομόφωνα τον γύρο και όλα θα κρίνονταν στον τρίτο γύρο. Εκεί ο Κουβανός κυριάρχησε κατά κράτος και πήρε το χρυσό, γιορτάζοντας το με… σάλσα.

Χρυσό για την Ιρλανδία από την Χάρινγκτον
Στην κατηγορία των 57-60 κιλών των γυναικών η Κέλι Αν Χάρινγκτον έφερε το δεύτερο χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες για την Ιρλανδία. Η Βραζιλιάνα Μπεατρίζ Φερέιρα είχε αρκετά χτυπήματα σε βάρος της, όμως στον δεύτερο και τρίτο γύρο, η Χάρινγκτον ήταν καταιγιστική και ομόφωνα αναδείχθηκε νικήτρια από τους κριτές (5-0).

Ο Γιαλόλοφ διέλυσε τον Τόρες στα +91κ.
Τελευταία χρονικά ήταν η μάχη στα +91κ. μεταξύ του Ρίτσαρντ Τόρες Τζούνιορ από τις ΗΠΑ και του Μπακοντίρ Γιαλόλοφ από το Ουζμπεκιστάν. Στον πρώτο γύρο οι κριτές έδωσαν προβάδισμα 3-2 στον Αμερικανό, με τον Ουζμπέκο να τον…σφυροκοπά στον δεύτερο γύρο και να τον στέλνει σε ιατρικό τάιμ άουτ καθώς μάτωσε στο ζυγωματικό. Ο Γιαλόλοφ πήρε με 5-0 τον δεύτερο γύρο και στον τρίτο ο βραχύσωμος Αμερικανός έπρεπε να επιτεθεί για να πάρει το χρυσό. Δεν είχε τύχη όμως απέναντι στον Γιαλόλοφ που με σκορ 5-0 πήρε το χρυσό.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο: Επικίνδυνες αποστολές από πλήρωμα Chinook για την κατάσβεση της φωτιάς στην Αγία Άννα

Φωτιά στην Εύβοια: Κυκλωμένο από τις φλόγες το χωριό Ελληνικά

Μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού, νόσησης ή αρνητικό τεστ η επιστροφή αεροπορικώς από τα νησιά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ