Ολυμπιακοί Αγώνες: Μέγκαν Ραπίνο και Σου Μπερντ γιόρτασαν τα μετάλλιά τους με ένα «ζεστό» φιλί στο στόμα

Ολυμπιακοί Αγώνες: Μέγκαν Ραπίνο και Σου Μπερντ γιόρτασαν τα μετάλλιά τους με ένα «ζεστό» φιλί στο στόμα

Δείτε καρέ από το πιο ζεστό τετ α τετ των δύο Αμερικανίδων αθλητριών- Η αρχηγός της Εθνικής ποδοσφαίρου των ΗΠΑ και η παίκτρια της ομάδα της Εθνικής μπάσκετ των ΗΠΑ δεν διστάζουν να εκδηλώσουν τον έρωτά τους μπροστά στις κάμερες - Οι δύο κυρίες αρραβωνιάστηκαν τον Οκτώβριο του 2020

Fili_Toki
Τελευταία μέρα των Ολυμπιακών Αγώνων σήμερα στο Τόκιο και οι αθλητές χαρίζουν μοναδικά στιγμιότυπα στις κάμερες και το τηλεοπτικό κοινό. Μια από αυτές τις όμορφες και ανθρώπινες στιγμές ήταν και αυτή ανάμεσα στην παίκτρια της Εθνικής μπάσκετ των ΗΠΑ, Σου Μπερντ και της αρραβωνιαστικιάς της Μέγκαν Ράπινο, η οποία είναι η αρχηγός της Εθνικής ποδοσφαίρου των ΗΠΑ.

Η Ραπίνο που κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο με την ομάδα της απολάμβανε από τις κερκίδες του σταδίου την αγαπημένη της να Μπερντ να κερδίζει το πέμπτο χρυσό μετάλλιο στον τελικό με την Ιαπωνία.

Αφού τελείωσε το παιχνίδι 80-75, η 40χρονη Μπερντ έτρεξε προς την 36χρονη Ραπίνο για να μοιραστεί τη χαρά της και τα συναισθήματά της. Εκεί η κάμερα απαθανάτισε το ζευγάρι να ανταλλάζει ζεστά φιλιά και αγκαλιές.




Καρέ από το πιο ζεστό τετ α τετ των δύο Αμερικανίδων αθλητριών

Fili_Toki
Agkalies
E8Pc4q6UUAAnUmD
E8Pc8FVVgAQhP6f
E8Pc8nZVkAUU6Ar


«Ειλικρινά με εμπνέει και της το είπα τις προάλλες. Θέλω να είμαι μαζί της και την αγαπώ. Κάνει τα πράγματα με τον σωστό τρόπο. Παίζει με μια αίσθηση χαράς, κάνει όλους τους άλλους γύρω της καλύτερους μέσα και έξω από το γήπεδο. Είναι απλά ένα καταπληκτικό άτομο. Θα αρχίσω να κλαίω. Θα βάλω τα κλάματα μπροστά στην τηλεόραση», λέει η Ραπίνο με απεριόριστο θαυμασμό για την σύντροφό της.

Κλείσιμο
Η Ραπίνο και η Μπερντ μετρούν πέντε χρόνια μαζί καθώς άρχισαν να βγαίνουν από τους Ολυμπιακούς του Ρίο το 2016. Αρραβωνιάστηκαν τον Οκτώβριο του 2020.

Ειδήσεις σήμερα:

Αποχαιρετιστήριο δείπνο από Μέσι στους κοντινούς του φίλους!

Τα Βαλκάνια φλέγονται: Καταστροφικές πυρκαγιές από την Τουρκία μέχρι την Κροατία και την Ιταλία

Κορωνοϊός - Γερμανία: Ο εμβολιασμός απέτρεψε πάνω από 38.000 θανάτους, σύμφωνα με το Ινστιτούτο Ρόμπερ Κοχ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ