Στεφανίδη: «Τα θαλάσσωσα, αλλά δεν μπορώ να είμαι απογοητευμένη»

Στεφανίδη: «Τα θαλάσσωσα, αλλά δεν μπορώ να είμαι απογοητευμένη»

Στα λάθη που της στέρησαν μια θέση στο βάθρο των Ολυμπιακών Αγώνων στάθηκε η Κατερίνα Στεφανίδη, τονίζοντας πως σύντομα θα είναι έτοιμη να πηδήξει πάνω από 5 μέτρα

stefanidi
Υπόσχεση για μεγάλα άλματα έδωσε η Κατερίνα Στεφανίδη μετά την κατάκτηση της τέταρτης θέσης στο επί κοντώ των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

Η χρυσή Ολυμπιονίκης του επί κοντώ τόνισε πως σύντομα θα είναι έτοιμη να πηδήξει πάνω από τα πέντε μέτρα και στάθηκε στα τεχνικά λάθη που της στέρησαν μια καλύτερη επίδοση στον σημερινό τελικό.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cdbks9tdhvn5-sf)


«Ήθελα πολύ ένα μετάλλιο, φάνηκε από τον τρόπο που αγωνίστηκα. Δεν μπορώ να είμαι απογοητευμένη. Ήρθα με την έκτη καλύτερη επίδοση και βγήκα τέταρτη. Το μόνο που με απογοητεύει είναι ότι ξέρω πόσο καλά είμαι και δεν το έδειξα. Τα θαλάσσωσα, έκανα πολλά τεχνικά λάθη.Κουράστηκα από τις συνεχόμενες προσπάθειες. Δεν μπορώ να είμαι απογοητευμένη. Έκανα ένα δύσκολο αγώνα. Με τιμά πάρα πολύ που έφτασα στα 4.80μ, μετά από τόσες προσπάθειες σε χαμηλότερα ύψη».

Για τα τεχνικά λάθη, είπε: «Άλλαξα κοντάρι γιατί δυσκολευόμουν με το τρέξιμο και με άγχωσε λίγο αυτή η επιλογή. Λίγο βιαστήκαμε ίσως να ανεβάσουμε κοντάρι, θα μπορούσε να είχε πάει αλλιώς ο αγώνας. Έφτασα στην καλύτερή μου φετινή επίδοση. Είμαι πολύ καλά και έτοιμη για επίδοση πάνω από το πανελλήνιο. Σήμερα δεν βγήκε. Η πίεση του μεταλλίου μάλλον με επηρέασε».

Για τις καιρικές συνθήκες: «Είχε πολλή ζέστη και υγρασία. Πολύ διαφορετικές συνθήκες. Ο τελικός είναι πολύ διαφορετικός από τον προκριματικό. Στα προκριματικά θες να μην χάσεις, στον τελικό μπαίνεις προσπαθώντας να κερδίσεις. Διαφορετική αίσθηση».

Κλείσιμο
Για τα υψηλά ύψη του αγώνα: «Θα μπορούσα να είμαι στα μετάλλια, έκανα πολλά λάθη. Και οι τρεις νικήτριες είχαν πηδήξει πάνω από 4.90μ. Μου έκανε εντύπωση ότι η Αγγλίδα έκανε τόσο καλή εμφάνιση. Της αξίζει, είναι ο τρίτος της τελικός σε Ολυμπιακούς Αγώνες και η πρώτη της φορά στο βάθρο. Η Σιντόροβα είναι μια από τις καλύτερες όλων των εποχών και η Αμερικανίδα έχει κάνει τρομερή σεζόν φέτος. Αξίζει και στις τρεις».

Για την αλλαγή στα κοντάρια: «Κάναμε μια επιλογή που ήταν ρίσκο και ήρθαμε με πιο μακριά κοντάρια. Ελπίζαμε ότι θα μας βγει σε καλό. Ίσως με αυτές τις συνθήκες, αν είχαμε τα άλλα κοντάρια, θα είχαμε πηδήξει με αυτά. Έχω αρχίσει να εξοικειώνομαι, θέλουμε κάποιες τεχνικές αλλαγές και θα με πάνε πάνω από τα πέντε μέτρα».

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει: «Σας ευχαριστώ πάρα πολύ, μου έχετε δώσει πολλή αγάπη. Θα ήθελα να είχα φέρει ένα μετάλλιο. Εύχομαι σύντομα να τελειώσουν οι φωτιές στην Ελλάδα. Ελπίζω να σας κάνω ξανά περήφανους στο μέλλον».

Πηγή:www.sport-fm.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Μάχη με τις φλόγες στην Μέλπεια της Μεσσηνίας - Ενισχύονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις

Φωτιά στην Αρχαία Ολυμπία: Μία ανάσα από τον αρχαιολογικό χώρο έπειτα από νέα αναζωπύρωση

«Καμπανάκι» Λέκκα για τις πυρκαγιές: Στους 600 βαθμούς η θερμοκρασία στην Βαρυμπόμπη - «Πυριτιδαποθήκη» όλη η Ελλάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK