Τυρί από... μητρικό γάλα

Τυρί από... μητρικό γάλα

Εστιατόριο της Νέας Υόρκης προσφέρει ένα πρωτότυπο έδεσμα στο μενού του: τυρί παρασκευασμένο από μητρικό γάλα. Ο επικεφαλής των σεφ Ντάνιελ Άνγκερερ στο εστιατόριο Klee του Μανχάταν το σερβίρει μαζί με σύκα και πιπέρι Ουγγαρίας.

Χρησιμοποιεί γάλα παραγωγής της... φίλης του, Λόρι Μέισον, η οποία πριν από τέσσερις εβδομάδες γέννησε την κόρη τους. Η Μέισον είχε ...υπερπαραγωγή γάλακτος και έτσι, όπως εξηγεί ο Άνγκερερ, το ζευγάρι αποφάσισε να καταψύξει το πλεόνασμα. Αν το πετάγαμε θα ήταν σα να πετάγαμε χρυσό, έγραψε ο ίδιος στο blog του.

Όσο για την ίδια την... παραγωγό, όχι μόνο δεν ενοχλήθηκε από την ιδέα, αλλά πρότεινε κι άλλους γαστριμαργικούς πειραματισμούς με την ίδια... πρώτη ύλη, όπως για παράδειγμα παγωτό από μητρικό γάλα, όπως δήλωσε στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο NBC.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

Δείτε Επίσης