Όχι πια δάκρυα στην κουζίνα
Τέλος στα δάκρυα της κατσαρόλας βάζουν Νεοζηλανδοί και Ιάπωνες επιστήμονες οι οποίοι κατάφεραν, μετά από έρευνες έξι ετών, να δημιουργήσουν ένα είδος κρεμμυδιού που δεν προκαλεί δάκρυα όταν καθαρίζεται. Μετά την ανακάλυψη του γονιδίου που ευθύνεται για την ανεπιθύμητη δράση του συγκεκριμένου ζαρζαβατικού απέμενε στην επιστήμη να βρει τον τρόπο να το απομονώσει και τελικά τα κατάφερε. Βέβαια όσοι ασχολούνται με τη μαγειρική θα πρέπει να έχουν λίγη ακόμα υπομονή καθώς η συγκεκριμένη ποικιλία κρ
Τέλος στα δάκρυα της κατσαρόλας βάζουν Νεοζηλανδοί και Ιάπωνες επιστήμονες οι οποίοι κατάφεραν, μετά από έρευνες έξι ετών, να δημιουργήσουν ένα είδος κρεμμυδιού που δεν προκαλεί δάκρυα όταν καθαρίζεται. Μετά την ανακάλυψη του γονιδίου που ευθύνεται για την ανεπιθύμητη δράση του συγκεκριμένου ζαρζαβατικού απέμενε στην επιστήμη να βρει τον τρόπο να το απομονώσει και τελικά τα κατάφερε. Βέβαια όσοι ασχολούνται με τη μαγειρική θα πρέπει να έχουν λίγη ακόμα υπομονή καθώς η συγκεκριμένη ποικιλία κρεμμυδιού δε θα κυκλοφορήσει στην αγορά πριν περάσουν τουλάχιστον δέκα χρόνια.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr