Πακιστάν: Απήχθη Ιρανός διπλωμάτης

Η εθνική, η Βασίλω και ένας Ρεχάγκελ...

Ενοπλοι απήγαγαν Ιρανό διπλωμάτη και σκότωσαν τον σωματοφύλακά του στην πόλη Πεσαβάρ του Πακιστάν, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας.

Ο διπλωμάτης, Άταρ Ζάντα, κατευθυνόταν από το σπίτι του στο γραφείο του μαζί με τον προσωπικό του φρουρό όταν το όχημά του έπεσε σε ενέδρα στη Χαγιαταμπάντ, μια περιοχή κοντά στην περιοχή Χάιμπερ, η οποία ελέγχεται από τοπικές φυλές. Στην περιοχή δρουν μαχητές προσκείμενοι στους Ταλιμπάν και την αλ Κάιντα καθώς και μέλη συμμοριών και πολιτο

Ενοπλοι απήγαγαν Ιρανό διπλωμάτη και σκότωσαν τον σωματοφύλακά του στην πόλη Πεσαβάρ του Πακιστάν, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας.

Ο διπλωμάτης, Άταρ Ζάντα, κατευθυνόταν από το σπίτι του στο γραφείο του μαζί με τον προσωπικό του φρουρό όταν το όχημά του έπεσε σε ενέδρα στη Χαγιαταμπάντ, μια περιοχή κοντά στην περιοχή Χάιμπερ, η οποία ελέγχεται από τοπικές φυλές. Στην περιοχή δρουν μαχητές προσκείμενοι στους Ταλιμπάν και την αλ Κάιντα καθώς και μέλη συμμοριών και πολιτοφυλακές των φυλών.

Η απαγωγή σημειώθηκε μία ημέρα μετά τη δολοφονία Αμερικανού εργαζομένου σε ανθρωπιστική οργάνωση έξω από το σπίτι του στην ίδια πόλη.

 

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

Σαλάτα ψητών λαχανικών

Αν ετοιμάζετε BBQ πρέπει σίγουρα να φτιάξετε και αυτή την πολύ νόστιμη σαλάτα με καλοκαιρινά λαχανικά, που συνοδεύει εξαιρετικά ψητό κρέας και ψάρι.