Ομπάμα : Επιδιώκει στενή συνεργασία με Ινδία

Η εθνική, η Βασίλω και ένας Ρεχάγκελ...

Στενή συνεργασία σε όλα τα διεθνή θέματα ζήτησε ο Ομπάμα από τον Ινδό πρωθυπουργό, σύμφωνα με την κυβέρνηση του Νέου Δελχί.

Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Μπαράκ Ομπάμα, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Ινδό πρωθυπουργό Μανμοχάν Σινγκ, τον διαβεβαίωσε ότι οι σχέσεις ανάμεσα στις δύο χώρες αποτελούν τη βάση «μιας πολύ σημαντικής συνεργασίας», ανακοίνωσε η κυβέρνηση του Νέου Δελχί., ενώ τόνισε πως η νέα αμερικανική κυβέρνηση επιθυμεί να συνεργαστεί με την Ινδία σ

Στενή συνεργασία σε όλα τα διεθνή θέματα ζήτησε ο Ομπάμα από τον Ινδό πρωθυπουργό, σύμφωνα με την κυβέρνηση του Νέου Δελχί.

Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Μπαράκ Ομπάμα, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Ινδό πρωθυπουργό Μανμοχάν Σινγκ, τον διαβεβαίωσε ότι οι σχέσεις ανάμεσα στις δύο χώρες αποτελούν τη βάση «μιας πολύ σημαντικής συνεργασίας», ανακοίνωσε η κυβέρνηση του Νέου Δελχί., ενώ τόνισε πως η νέα αμερικανική κυβέρνηση επιθυμεί να συνεργαστεί με την Ινδία σε όλα τα διεθνή θέματα.

Ο Ομπάμα είπε ακόμα πως επιθυμεί να επισκεφτεί την Ινδία στην αρχή της προεδρίας του.

Ο Ινδός πρωθυπουργός είχε στενές σχέσεις και με τον απερχόμενο πρόεδρο των ΗΠΑ Τζορτζ Μπους και τον Οκτώβριο οι δύο ηγέτες κατέληξαν, μετά τρία χρόνια διαπραγματεύσεων, σε συμφωνία συνεργασίας στον τομέα της πυρηνικής ενέργειας.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

Σαλάτα ψητών λαχανικών

Αν ετοιμάζετε BBQ πρέπει σίγουρα να φτιάξετε και αυτή την πολύ νόστιμη σαλάτα με καλοκαιρινά λαχανικά, που συνοδεύει εξαιρετικά ψητό κρέας και ψάρι.