Γάζωσαν μεγαλονονό της νύχτας

Γάζωσαν μεγαλονονό της νύχτας

Ενας μεγαλονονός που είχε αποφυλακισθεί το 2003, έπεσε νεκρός χθες βράδι με 10 πυροβολισμούς. Το θύμα-ο Αλέκος Κοσμόπουλος-λίγο μετά τη 1:00 χθες τη νύχτα, οδηγούσε το αυτοκίνητό στο Αιγάλεω, στη συμβολή της Ιεράς Οδού με τη Θηβών. Οταν σταμάτησε σε φανάρι τον πλησίασαν δύο άνδρες που φορούσαν κράνη και επέβαιναν σε μοτοσικλέτα και τον γάζωσαν με 10 σφαίρες.Στην προσπάθειά του να ξεφύγει, ο 45χρονος προσπάθησε να βγει από την πόρ

Ενας μεγαλονονός που είχε αποφυλακισθεί το 2003, έπεσε νεκρός χθες βράδι με 10 πυροβολισμούς. Το θύμα-ο Αλέκος Κοσμόπουλος-λίγο μετά τη 1:00 χθες τη νύχτα, οδηγούσε το αυτοκίνητό στο Αιγάλεω, στη συμβολή της Ιεράς Οδού με τη Θηβών. Οταν σταμάτησε σε φανάρι τον πλησίασαν δύο άνδρες που φορούσαν κράνη και επέβαιναν σε μοτοσικλέτα και τον γάζωσαν με 10 σφαίρες.Στην προσπάθειά του να ξεφύγει, ο 45χρονος προσπάθησε να βγει από την πόρτα του συνοδηγού, οι δράστες όμως συνέχισαν να τον πυροβολούν και δεν του άφησαν άλλα περιθώρια να αντιδράσει. Χαρακτηριστικό είναι ότι οι αστυνομικοί εντόπισαν πάνω στον Αλ. Κοσμόπουλο ένα περίστροφο όπλο, το οποίο όμως δεν πρόλαβε καν να χρησιμοποιήσει.Ο τρόπος εκτέλεσης, αλλά και το παρελθόν του θύματος, οδηγεί τους αστυνομικούς στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών ανάμεσα σε ομάδες που δραστηριοποιούνται παρανόμως τη νύχτα στην Αττική.
Ο Αλέκος Κοσμόπουλος, άλλωστε ήταν από τους πιο γνωστούς νονούς της νύχτας, ο άνθρωπος που κινούσε τα νήματα σε ομάδα που δραστηριοποιείται στο κέντρο της Αθήνας.

Είχε συλληφθεί στο Γύθειο στις 16 Ιουλίου 1992, μετά από επιχείρηση αστυνομικών, αφού κατηγορείται για τη δολοφονία, τον Μάιο και τον Ιούλιο του 1990, του υπαλλήλου τράπεζας Γιώργου Κάσα και του σερβιτόρου στο κέντρο «Όνειρο» Θεοδώρου Ντουρζιώτη. Τον τελευταίο τον δολοφόνησε γιατί δεν τον αποκάλεσε «κύριο»… Επίσης θεωρείται ότι βρίσκεται πίσω από τη δολοφονία του Δημήτρη Μανιαβού, κάτι που δεν στοιχειοθετήθηκε ποτέ.

Στο παλαμαρέ  του περιλαμβάνονται ληστείες, εμπόριο ναρκωτικών και εκβιασμοί.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

Σαλάτα ψητών λαχανικών

Αν ετοιμάζετε BBQ πρέπει σίγουρα να φτιάξετε και αυτή την πολύ νόστιμη σαλάτα με καλοκαιρινά λαχανικά, που συνοδεύει εξαιρετικά ψητό κρέας και ψάρι.