«Έφαγε» τον Βαλιανάτο ο Γιώργος

«Έφαγε» τον Βαλιανάτο ο Γιώργος

Παρελθόν αποτελεί για το επιτελείο του κ. Γιώργου Παπανδρέου ο γνωστός ακτιβιστής για τα δικαιώματα των gay στη χώρα μας, κ. Γρηγόρης Βαλιανάτος. Αφορμή για την απομάκρυνση του κ. Βαλιανάτου από το ΠΑΣΟΚ υπήρξαν οι δηλώσεις του, με τις οποίες τάχθηκε υπέρ της αναγνώρισης των Σκοπίων με το όνομα Μακεδονία και της ύπαρξης Μακεδονικής μειονότητας στην Ελλάδα. Τις δηλώσεις του αποδοκίμασε αρχικά ο σκιώδης υπουργός Εξωτ

Παρελθόν αποτελεί για το επιτελείο του κ. Γιώργου Παπανδρέου ο γνωστός ακτιβιστής για τα δικαιώματα των gay στη χώρα μας, κ. Γρηγόρης Βαλιανάτος. Αφορμή για την απομάκρυνση του κ. Βαλιανάτου από το ΠΑΣΟΚ υπήρξαν οι δηλώσεις του, με τις οποίες τάχθηκε υπέρ της αναγνώρισης των Σκοπίων με το όνομα Μακεδονία και της ύπαρξης Μακεδονικής μειονότητας στην Ελλάδα. Τις δηλώσεις του αποδοκίμασε αρχικά ο σκιώδης υπουργός Εξωτερικών του ΠΑΣΟΚ κ. Ανδρέας Λοβέρδος, ενώ αργότερα και κατόπιν συνεννόησης του κ. Παπανδρέου με τον γραμματέα του Κινήματος κ. Γιάννη Ραγκούση ανακοινώθηκε η διακοπή της επαγγελματικής σχέσης του κ. Βαλιανάτου με το κόμμα.

Σημειωτέον ότι ο κ. Βαλιανάτος είναι κοντά στον κ. Παπανδρέου από τη δεκαετία του 1980, ενώ ήταν και αρχιτέκτονας της πρότασης του ΠΑΣΟΚ να διευρυνθεί το δικαίωμα στο συμβόλαιο συμβίωσης και στα gay ζευγάρια.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

Σαλάτα ψητών λαχανικών

Αν ετοιμάζετε BBQ πρέπει σίγουρα να φτιάξετε και αυτή την πολύ νόστιμη σαλάτα με καλοκαιρινά λαχανικά, που συνοδεύει εξαιρετικά ψητό κρέας και ψάρι.