Κατατέθηκε το νομοσχέδιο για την απαγόρευση του καπνίσματος

Η εθνική, η Βασίλω και ένας Ρεχάγκελ...

Κατατέθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης για την «προστασία ανηλίκων από τον καπνό και τα αλκοολούχα ποτά».

Με το νομοσχέδιο απαγορεύεται πλήρως, από την 1/1/2010, το κάπνισμα και η κατανάλωση προϊόντων καπνού σε όλους τους δημόσιους ή ιδιωτικούς χώρους (κλειστούς ή στεγασμένους), που χρησιμοποιούνται για παροχή εργασίας, σε όλα τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στους εσωτερικούς χώρους αναμονής, σε όλους τους χώρους των αεροδρομίων, σ

Κατατέθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης για την «προστασία ανηλίκων από τον καπνό και τα αλκοολούχα ποτά».

Με το νομοσχέδιο απαγορεύεται πλήρως, από την 1/1/2010, το κάπνισμα και η κατανάλωση προϊόντων καπνού σε όλους τους δημόσιους ή ιδιωτικούς χώρους (κλειστούς ή στεγασμένους), που χρησιμοποιούνται για παροχή εργασίας, σε όλα τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στους εσωτερικούς χώρους αναμονής, σε όλους τους χώρους των αεροδρομίων, σταθμών μεταφορικών μέσων και επιβατικών σταθμών λιμένων και στα παντός είδους κυλικεία και μέσα μαζικής μεταφοράς, συμπεριλαμβανομένων και των ταξί και αγοραίων.

Επίσης, απαγορεύεται σε ανήλικους η είσοδος και παραμονή, καθώς και η απασχόληση, σε κέντρα διασκέδασης και αμιγή μπαρ, καθώς και η κατανάλωση αλκοολούχων ποτών σε όλα τα δημόσια κέντρα.

 

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

Σαλάτα ψητών λαχανικών

Αν ετοιμάζετε BBQ πρέπει σίγουρα να φτιάξετε και αυτή την πολύ νόστιμη σαλάτα με καλοκαιρινά λαχανικά, που συνοδεύει εξαιρετικά ψητό κρέας και ψάρι.