Μουντιάλ 2022: Νέο κρούσμα ίωσης και συναγερμός στη Γαλλία

Μουντιάλ 2022: Νέο κρούσμα ίωσης και συναγερμός στη Γαλλία

Ο Κομάν προστέθηκε στη λίστα των παικτών που έχουν προσβληθεί από ίωση με τον Ντεσάν να τα βάζει με τα... κλιματιστικά

france
Από τη χαρά της πρόκρισης στον δεύτερο συνεχόμενο τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου στην αγωνία για την ίωση που φαίνεται να κάνει θραύση στα αποδυτήρια της Γαλλίας.

Οι Ουπαμεκανό και Ραμπιό, ήταν τα πρώτα θύματα με αποτέλεσμα να χάσουν τον ημιτελικό με την Αγγλία, αλλά στη συγκεκριμένη λίστα προστέθηκε και το όνομα του Κομάν.

Ο επιθετικός της της Μπάγερν ανέβασε πυρετό και έχει πονόλαιμο, ωστόσο λόγω της κρισιμότητας του αγώνα ήταν στον πάγκο με το Μαρόκο, όπου βέβαια ο Ντιντιέ Νεστάν δεν τον χρησιμοποίησε.

Ανεξάρτητα από το εάν πρόκειται για γρίπη ή κορωνοϊό, η Γαλλία έχει αυξήσει τις προφυλάξεις της, όπως αναφέρει η ιταλική «Gazzetta dello Sport» και η εφημερίδα της Αργεντινής «Ole».

Ο Γάλλος ομοσπονδιακός Ντιντιέ Ντεσάν «εντόπισε» την αιτία του κακού στον... κλιματισμό: «Δεν υπάρχει ιδιαίτερη ανησυχία για πιθανή επιδημία, πρόκειται για περιπτώσεις πυρετού λόγω των επιπτώσεων του κλιματισμού στα γήπεδα και στα διάφορα περιβάλλοντα, που επιδεινώνονται από τις προσπάθειες στο γήπεδο. Φυσικά και έχουμε λάβει τα απαραίτητα μέτρα».

Να σημειωθεί πάντως ότι η FIFA δεν υποχρεώνει τις ομάδες σε τεστ και όσοι τα κάνουν δεν αποκαλύπτουν τα αποτελέσματα για λόγους απορρήτου.

Ειδήσεις σήμερα:

Κιβωτός του Κόσμου: Δεσμεύθηκε η περιουσία του πατέρα Αντωνίου και της πρεσβυτέρας

Qatargate: Η Ευρωβουλή «παγώνει» όλες τις ρυθμίσεις για το Κατάρ - Σχέδιο 10 σημείων κατά της διαφθοράς

Κόρινθος: Το χρονικό της ομαδικής απόπειρας βιασμού μαθήτριας: «Μου έκανε κεφαλοκλείδωμα, μετά ήλθαν και οι υπόλοιποι...»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ