Μουντιάλ 2022: «Μέσα» για τον τελικό Ουπαμεκανό και Ραμπιό, καθησυχαστικός για τη «γρίπη της καμήλας» ο Ντεσάν

Μουντιάλ 2022: «Μέσα» για τον τελικό Ουπαμεκανό και Ραμπιό, καθησυχαστικός για τη «γρίπη της καμήλας» ο Ντεσάν

Το δίδυμο λογικά θα είναι έτοιμο για τον τελικό του Μουντιάλ κόντρα στην Αργεντινή - Μικρή ανησυχία για τον Κίνγκζλι Κομάν

deschamps_1512
Τόσο ο Αντριάν Ραμπιό όσο και ο Νταγιό Ουπαμεκανό έμειναν εκτός από τον ημιτελικό των «μπλε» κόντρα στο Μαρόκο με συμπτώματα ίωσης, με τον πρώτο να μένει στο ξενοδοχείο για να προφυλαχτεί πλήρως, την ώρα που ο δεύτερος βρέθηκε κανονικά στον πάγκο αν και δεν αγωνίστηκε γιατί δεν ήταν πλήρως έτοιμος -όντας ταλαιπωρημένος τα προηγούμενα 24ωρα.

Ο θηριώδης στόπερ της Μπάγερν Μονάχου προπονήθηκε κανονικά πριν από τον αγώνα -όπως επιβεβαίωσε και ο Ντεσάν, που είπε ότι ήταν δική του επιλογή να μην τον χρησιμοποιήσει- και εικάζεται πως θα είναι έτοιμος για τον τελικό κόντρα στην Αργεντινή το απόγευμα (17:00) της Κυριακής. Το ίδιο αναμένεται και για τον Ραμπιό.

Όσον αφορά τους αμφίβολους,  μόνο για τον Κίνγκζλι Κομάν υπάρχει ένα ερωτηματικό μιας και ταλαιπωρείται κι αυτός από τα ίδια συμπτώματα από την Τετάρτη (14/12).

Όσον αφορά τα δημοσιεύματα που ήθελαν τους Γάλλους να έχουν χτυπηθεί από τη γρίπη της καμήλας, ο Ντεσάν τόνισε πως κατά πάσα πιθανότητα οι παίκτες του αρρώστησαν μιας και οι θερμοκρασίες στο Κατάρ έχουν πέσει λίγο τις τελευταίες ημέρες, αλλά τα κλιματιστικά των γηπέδων συνεχίζουν να δουλεύουν ασταμάτητα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ