Μουντιάλ 2022: Ο Άμραμπατ στη Ντόχα για τον ημιτελικό

Μουντιάλ 2022: Ο Άμραμπατ στη Ντόχα για τον ημιτελικό

Ο άσος της ΑΕΚ μετά τον προημιτελικό με την Πορτογαλία, θα δει από κοντά τον αδερφό του Σοφιάν και τοτυς συμπατριώτες του στον ημιτελικό με τη Γαλλία

Amrambat
Ομόνοια-Σύνταγμα έχει κάνει τις τελευταίες ημέρες τη διαδρομή Αθήνα-Ντόχα ο Νόρντιν Άμραμπατ.

Ο άσος της ΑΕΚ και επί χρόνια στέλεχος της εθνικής Μαρόκου, το περασμένο Σάββατο βρέθηκε στην πρωτεύουσα του Κατάρ και είδε από την κερκίδα τον αδερφό του Σοφιάν μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες της εθνικής να αποκλείουν την Πορτογαλία και δεν θα μπορούσε να λείψει τον σημερινό (14/12, 21:00, ΑΝΤ1) ιστορικό ημιτελικό με τη Γαλλία.






Κλείσιμο
Έτσι «πέταξε» ξανά για το Εμιράτο με την ελπίδα ότι θα χρειαστεί να κλείσει ένα ακόμη εισιτήριο για το απόγευμα της Κυριακής όταν και διεξάγεται ο τελικός...




Πάντως λίγο πριν πετάξει για το Κατάρ ο Άμραμπατ μιλώντας στην τουρκική Fotomac αποθέωσε τον Ουαλίντ Ρεγκραγκί τον οποίο παρομοίασε με τον Φατίχ Τερίμ (που τον είχε προπονητή στη Γαλατάσαραϊ).

«Συγκρίνω τον Ρεγκραγκί με τον Τερίμ. Ο Φατίχ θέλει από τον παίκτη του να τρέχει, να μάχεται, αλλά πάντα έδινε στους αθλητές του αυτοπεποίθηση και κουράγιο. Κι αυτό το κάνουν μόνο μεγάλοι προπονητές».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ