Μουντιάλ 2022: Τα λόγια καρδιάς του Νεϊμάρ στον Τίτε

Μουντιάλ 2022: Τα λόγια καρδιάς του Νεϊμάρ στον Τίτε

Ο Νεϊμάρ έγραψε μια μεγάλη ανοιχτή επιστολή στον μέχρι πρότινος προπονητή του στη Βραζιλία Τίτε, χαρακτηρίζοντάς τον έναν από τους καλύτερους προπονητές που είχε ποτέ

neymar_2
Το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ, η Βραζιλία του Νεϊμάρ, αποκλείστηκε από τη διοργάνωση στην προημιτελική φάση από την Κροατία και ο Τίτε -που ήταν στην τεχνική ηγεσία από το 2016- αποχώρησε από τον πάγκο μετά την ολοκλήρωση του αγώνα. Ο αστέρας της «σελεσάο» και της Παρί Σεν Ζερμέν, Νεϊμάρ, δεν παρέλειψε να αποχαιρετήσει τον προπονητή του με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με τον 30χρονο να αποκαλύπτει ότι οι πρώτες του εντυπώσεις για τον Τίτε δεν ήταν θετικές όμως πλέον τον θεωρεί έναν από τους καλύτερους κόουτς στην καριέρα του.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν:

«Πριν γνωριστούμε προσωπικά, παίξαμε πολλές φορές μεταξύ μας και νόμιζα ότι ήσουν πολύ ενοχλητικός! Επειδή έφτιαξες μια ομάδα για να με σημαδεύει, έκανες τα πάντα για να με νικήσεις», αποκάλυψε ο Νεϊμάρ.

«Σε ήξερα ως προπονητή και ήξερα ότι ήσουν πολύ καλός, αλλά ως άνθρωπος είσαι υπέροχος! Ξέρεις ποιος είμαι και αυτό είναι που έχει σημασία για μένα. Θέλω να σε ευχαριστήσω ανοιχτά για όλα, όλες τις διδαχές που μας έδωσες – ήταν τόσες πολλές. Θα είσαι πάντα ένας από τους καλύτερους προπονητές που είχα ή θα έχω ποτέ».

Επιπλέον τόνισε ότι ο Τίτε και η ομάδα της Βραζιλίας «άξιζαν να θριαμβεύσουν» στο Κατάρ, προσθέτοντας «όλοι μας το αξίζαμε για ό,τι κάναμε και για όλα όσα δώσαμε προσπαθώντας να πετύχουμε το μεγαλύτερο όνειρό μας. Αλλά ο Θεός δεν το ήθελε έτσι».

Η Βραζιλία αποκλείστηκε από το τουρνουά μετά από τρεις νίκες, δύο στη φάση των ομίλων και μια νίκη με 4-1 στους «16» εναντίον της Νότιας Κορέας. Ωστόσο, έχασε από την Κροατία στα πέναλτι την Παρασκευή, αφού το γκολ του Νεϊμάρ στο τέλος της πρώτης περιόδου της παράτασης δεν ήταν αρκετό.

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, είναι μεταξύ των ονομάτων που παρατίθενται ως πιθανοί αντικαταστάτες του Τίτε στη θέση της Βραζιλίας.

Πηγή: gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Την Τετάρτη κρίνεται η προφυλάκιση της Καϊλή - Άνοιξε το «Κουτί της Πανδώρας» στις Βρυξέλλες

Οι καταθέσεις οδηγούν τέσσερις στον εισαγγελέα - Ο 15χρονος είπε για ασέλγεια από τον πατέρα Αντώνιο


Βροχές και καταιγίδες για σήμερα - Διαφωνούν οι μετεωρολόγοι για τον καιρό των Χριστουγέννων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ