Μουντιάλ 2022: Η πρώτη μεγάλη διοργάνωση του Ρονάλντο χωρίς ούτε ένα 90λεπτο!

Μουντιάλ 2022: Η πρώτη μεγάλη διοργάνωση του Ρονάλντο χωρίς ούτε ένα 90λεπτο!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να έγινε ο πρώτος παίκτης που σκόραρε σε πέντε Μουντιάλ, αλλά έκανε κι ένα αρνητικό ρεκόρ στα γήπεδα του Κατάρ

ronaldo_portugal
Ο CR7 έγινε στο Κατάρ ο πρώτος ποδοσφαιριστής που σκόραρε σε 5 Μουντιάλ, ισοφάρισε με 196 διεθνείς συμμετοχές το σχετικό ρεκόρ αλλά έφυγε από τη Ντόχα με το κεφάλι κατεβασμένο και τα μάτια του γεμάτα δάκρυα.

Για πρώτη φορά μετά από το 2008 (Euro) o Ρονάλντο δεν ξεκίνησε βασικός σε παιχνίδι της Πορτογαλίας σε Euro και Μουντιάλ στο παιχνίδι με την Ελβετία και αυτό συνέβη και στον προημιτελικό με το Μαρόκο.

Απέναντι στην Ελβετία έπαιξε για 16' και με το Μαρόκο για 34'. Το Μουντιάλ του Κατάρ, που πιθανότατα είναι και το τελευταίο για τον 37αρη Ρονάλντο (ο οποίος θέλει άλλες 4 συμμετοχές στην εθνική του ομάδα για να γίνει ο πρώτος παίκτης της ιστορίας του ποδοσφαίρου με 200), είχε και ένα αρνητικό ρεκόρ για εκείνον.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-coyas0wztmmx)
Κλείσιμο


Για πρώτη φορά ολοκλήρωσε σε Μουντιάλ ή Euro χωρίς να έχει ούτε ένα 90λεπτο! Ούτε ένα! Στο Κατάρ είχε ρεκόρ τα 88' στο παιχνίδι της πρεμιέρας με την Γκάνα.

Από τον προημιτελικό του 2006 που έπαιξε 120' έως και το νοκ άουτ της φάσης των 16 του 2018 είχε 13 σερί 90αλεπτα! Τώρα όσο αφορά τα Euro και στα 5 που έχει παίξει είχε τουλάχιστον ένα 90'!

Ειδήσεις σήμερα:

Πέθαναν τρία από τα παιδιά που έπεσαν σε παγωμένη λίμνη στη Βρετανία


Δεσμεύεται η περιουσία της Καϊλή στην Ελλάδα - Είχε εταιρεία real estate με τον σύζυγο

Μητσοτάκης: Παραλάβαμε 121 άθλιες εγκαταστάσεις - Σήμερα λειτουργούν 31 οργανωμένοι χώροι για μετανάστες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ