Μουντιάλ 2022: Το ρεκόρ καρτών στην ιστορία της διοργάνωσης και η αντίδραση του Μέσι για τη διαιτησία

Μουντιάλ 2022: Το ρεκόρ καρτών στην ιστορία της διοργάνωσης και η αντίδραση του Μέσι για τη διαιτησία

Με τον διαιτητή Λαόθ να δείχνει 16 κίτρινες κάρτες και μια κόκκινη, το παιχνίδι της Ολλανδίας με την Αργεντινή έγινε εκείνο με τις περισσότερες κάρτες στην ιστορία του Μουντιάλ - Τα «έχωσε» στον διαιτητή ο Μέσι

Mateu_Lahoz
Ο προημιτελικός της Ολλανδίας με την Αργεντινή βάζει υποψηφιότητα για το πιο συναρπαστικό του Μουντιάλ 2022. Με τους «Οράνιε» να βρίσκουν γκολ ισοφάρισης στην εκπνοή των καθυστερήσεων και την πρόκριση να κρίνεται στη «ρώσικη ρουλέτα» των πέναλτι, το παιχνίδι επεφύλασσε έντονες συγκινήσεις μέχρι το τέλος.

Ωστόσο, ο προημιτελικός αυτός θα μείνει στην ιστορία και ως ο αγώνας με τις περισσότερες κάρτες στην ιστορία του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Συνολικά, ο διαιτητής Λαόθ έδειξε 16 κίτρινες κάρτες και μια κόκκινη (στον Ντένζελ Ντάμφρις), και αυτή στη διαδικασία των πέναλτι.



Φυσικά, το στατιστικό δεν προκαλεί μεγάλη έκπληξη αφού η αναμέτρηση χαρακτηρίστηκε από πολλά σκηνικά έντασης μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-coxlfn50otz5)


Ο Λιονέλ Μέσι εκτός από χαρά για το «εισιτήριο» της επόμενης φάσης, είχε και έντονο εκνευρισμό κατά του Ματέου Λαόθ και του Λουίς Φαν Χάαλ, με τον οποίο είχε μια στιγμή έντασης μετά το ματς,

«Δεν θέλω να μιλήσω για τον διαιτητή γιατί δεν μπορώ να είμαι ειλικρινής. Αν μιλήσεις, σε τιμωρούν, η FIFA πρέπει να το σκεφτεί, δεν μπορούν να βάλουν έναν τέτοιο διαιτητή σε αυτό το ματς, δεν μπορούν να βάλουν έναν διαιτητή που δεν είναι στο ύψος των περιστάσεων», ανέφερε ο Μέσι για την διαιτησία του Ισπανού και εν συνεχεία πρόσθεσε για τον τρόπο παιχνιδιού των Ολλανδών: «Ο Φαν Χάαλ πουλάει ότι παίζει ποδόσφαιρο και αυτό που έκανε ήταν να βάλει κόσμο στην περιοχή και να βγάζει σέντρες!».

Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-coxnszqp5r0x)




Ειδήσεις σήμερα:

Τι είπε στην απολογία του ο αστυνομικός που πυροβόλησε τον 16χρονο - «Έριξα χαμηλά και τις δύο φορές»

Κιβωτός του Κόσμου: «Ξεσκονίζονται» οι 3 λογαριασμοί του πατρός Αντωνίου σε δολάρια με τους μυστηριώδεις συνδικαιούχους

Σλοβακία: Φέσια και στην Μπρατισλάβα είχε αφήσει η απατεώνισσα - Προσπάθησε να γλιτώσει με απειλές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ