Μόντριτς για το Βραζιλία-Κροατία: «Ελπίζω να αλλάξουμε την παράδοση»

Μόντριτς για το Βραζιλία-Κροατία: «Ελπίζω να αλλάξουμε την παράδοση»

Ο Λούκα Μόντριτς τόνισε ότι η Βραζιλία είναι πάντα φαβορί αλλά δεν φτάνει στην Κροατία που έφτασε στην οχτάδα

26562904
Η Κροατία ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει αύριο (9/12, 17:00) τη Βραζιλία, στον πρώτο -χρονικά- προημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.

Η ομάδα του Λούκα Μόντριτς δεν είναι το φαβορί για την πρόκριση αλλά ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης που ετοιμάζεται να παίξει ίσως στο τελευταίο του παιχνίδι σε Μουντιάλ δεν παραδίδει τα όπλα.

Η Βραζιλία έχει τρεις νίκες και μια ισοπαλία απέναντι στην Κροατία αλλά ο Μόντριτς δηλώνει: «Εχουμε αντιμετωπίσει τη Βραζιλία σε αρκετές περιπτώσεις και δεν την έχουμε νικήσει ποτέ. Ελπίζω ότι μπορούμε να αλλάξουμε την παράδοση. Το σημαντικότερο ματς του Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι μπροστά μας. Είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί, είναι πάντα φαβορί, αλλά με αυτά που έχουν δείξει εδώ, αξίζουν να είναι ένα από τα φαβορί. Πρέπει να κάνουμε το καλύτερο παιχνίδι μας και τότε θα έχουμε ελπίδες. Δεν πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι που φτάσαμε ως τους προημιτελικούς».

Ο προπονητής της ομάδας Ζλάτκο Ντάλιτς επεσήμανε: «Ενας μεγάλος αντίπαλος και μία μεγάλη πρόκληση για εμάς. Εχουμε δώσει 11 ματς σε αυτά τα δύο Παγκόσμια Κύπελλα και χάσαμε ένα. Εύχομαι αυτό το παιχνίδι να ερχόταν λίγο αργότερα στο τουρνουά, αλλά έτσι είναι η ζωή. Η Κροατία είναι μία μικρή χώρα και απολαμβάνει επιτυχίες σε δύο Παγκόσμια Κύπελλα. Καταφέραμε να φτάσουμε σε αυτή τη φάση, αλλά είμαστε φιλόδοξοι και δεν θέλουμε να μείνουμε εδώ. Αύριο είναι μία καλή ευκαιρία να αποδείξουν τι αξίζουν σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο. Θέλουμε να κάνουμε κάτι παραπάνω και, αν το καταφέρουμε, θα είναι εντυπωσιακό. Θα ήταν καλύτερα αν (σ.σ. το ματς με τη Βραζιλία) ήταν ο τελικός». 

Ειδήσεις σήμερα:

Οι Ρομά καίνε επιχειρήσεις, εισβάλουν σε καφενεία και απειλούν με νέα επεισόδια

Φωτογραφία: Κατάξανθη η κόρη της Δέσποινας Βανδή

Στην Τουρκία φαντάζονται ελληνική εισβολή στα παράλια από… Λέσβο, Χίο, Σάμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ