Μουντιάλ 2022: «Η Βραζιλία είναι το φαβορί με την Κροατία, αλλά δεν φοβόμαστε»

Μουντιάλ 2022: «Η Βραζιλία είναι το φαβορί με την Κροατία, αλλά δεν φοβόμαστε»

Ο προπονητής της Κροατίας, χαρακτήρισε τη Βραζιλία... «τρομακτική», αλλά δεν θεωρεί ότι η ομάδα του είναι χαμένη από χέρι στον προημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Daljc
Η αναμέτρηση Κροατία-Ιαπωνία ήταν η πρώτη που κρίθηκε στα πέναλτι στο Μουντιάλ 2022 με την Κροατία να παίρνει την πρόκριση χάρις στις τρεις επεμβάσεις του ΛΙβάκοβιτς.

Λίγες ώρες αργότερα το εισιτήριο για τους 8 πήρε και η Βραζιλία που θα είναι και η αντίπαλος των Κροατών στον πρώτο προημιτελικό το απόγευμα της Παρασκευής (9/12, 17:00) με τον Ζλάτκο Ντάλιτς να τονίζει στη σημερινή συνάντηση του με τους εκπροσώπους του Τύπου.

«Η Βραζιλία είναι το φαβορί, ας το παραδεχτούμε. Είναι η πιο ισχυρή και η καλύτερη εθνική ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Αυτό έχω δει μέχρι τώρα, όταν ρίξετε μια ματιά στην επιλογή των παικτών τους, την ποιότητα, τις ικανότητες και την αξία τους, τότε είναι πραγματικά τρομακτικό. Πιστεύω ότι έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο έργο απέναντι στην ομάδα που παίζει υπέροχο ποδόσφαιρο με τόσους πολλούς καλούς, ποιοτικούς και γρήγορους παίκτες».

Ο Κροάτης τεχνικός πάντως φρόντισε να ξεκαθαρίσει ότι:

Κλείσιμο
«Η Βραζιλία έχει αυτοπεποίθηση, μια υπέροχη ατμόσφαιρα στην ομάδα, η οποία είναι ορατή, καθώς και κορυφαίους παίκτες. Ωστόσο, δεν θα υποχωρήσουμε. Νομίζω ότι δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε. Πρέπει να μπούμε στον αγώνα με πολλή πίστη, αυτοπεποίθηση και ψάχνοντας τις ευκαιρίες μας, να απολαύσουμε την ευκαιρία να παίξουμε με τη Βραζιλία, αυτό είναι. Είναι μεγάλη ομάδα, αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να τους προκαλέσουμε, πρέπει να είμαστε έξυπνοι. Το ματς δεν είναι 50-50, αλλά δεν είμαστε και αουτσάιντερ».

Ειδήσεις σήμερα:

Ποινική δίωξη στον συνταγματάρχη για τις ληστείες σε τράπεζες με ψεύτικη χειροβομβίδα

Η Ψηφιακή κάρτα Εργασίας φέρνει μείωση ασφαλιστικών εισφορών - Τι ανακοίνωσε ο Κωστής Χατζηδάκης

'Eρχονται ισχυρές καταιγίδες αύριο το βράδυ στην Αττική - Νέα σύντομη αλλά ισχυρή κακοκαιρία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ