Μουντιάλ 2022-Γαλλία: Οι παγκόσμιοι πρωταθλητές φωτογραφήθηκαν με τις φανέλες των πρώτων τους συλλόγων

Μουντιάλ 2022-Γαλλία: Οι παγκόσμιοι πρωταθλητές φωτογραφήθηκαν με τις φανέλες των πρώτων τους συλλόγων

Τα αστέρια της παγκόσμιας πρωταθλήτριας θυμήθηκαν τις ομάδες από τις οποίες ξεκίνησαν να κλωτσούν το τόπι

francesss
Η Γαλλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δημοσίευσε μια φωτογραφία που δείχνει τους διεθνείς με τις φανέλες του πρώτου ερασιτεχνικού τους συλλόγου.

Οι παίκτες της Γαλλίας συγκεντρώθηκαν την Παρασκευή (2/12) για να αποτίσουν φόρο τιμής στον πρώτο τους ερασιτεχνικό σύλλογο. Όλοι οι διεθνείς πόζαραν για μια ομαδική φωτογραφία, ντυμένοι με τις φανέλες του πρώτου τους συλλόγου!



Οι Τρικολόρ στον δρόμο για την στη διεκδίκηση του Μουντιάλ θέλησαν να τιμήσουν τις ομάδες που αγωνίστηκαν ως παιδιά και να δείξουν ότι δεν ξεχνούν από πού ξεκίνησαν όλα. Έτσι στο base camp τους στη Ντόχα, φόρεσαν τη φανέλα του συλλόγου όπου έκαναν τα πρώτα τους βήματα.

Ο μεγάλος σταρ της ομάδας, Κιλιάν Μπαπέ, όπως και ο Γουίλιαμ Σααλιμπά φόρεσαν περήφανα την πράσινη φανέλα της AS Bondy. Ο Κονατέ είχε ένα σετ της Paris FC. Ο Ουσμάν Ντεμπελέ και ο Στιβ Μανταντά φόρεσαν μια εμφάνιση της Évreux Football Club 27, ο Αντούαν Γκριεζμάν της Mâcon, ο Ολιβιέ Ζιρού με αυτή της Froges OCF, o Γιορίς της Cedac Cimiez.

Όμως, στη φωτογραφία που δημοσίευσε η Γαλλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία στους επίσημους λογαριασμούς της στα social media , είναι παρόντες μόνο 23 παίκτες. Αυτός που λείπει είναι ο Γκεντουζί χωρίς να διευκρινίζεται ο λόγος. Υπενθυμίζουμε βέβαια ότι ο μέσος αγωνίζεται τώρα για την Μαρσέιγ ενώ το πρώτο του κλαμπ ήταν η Παρί Σεν Ζερμέν.

Κλείσιμο
Πηγη: www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Δολοφονία στον Πειραιά: 23χρονος σκότωσε την 19χρονη σύντροφό του και παραδόθηκε

Σημαντική αύξηση των εμφραγμάτων 2-4 μέρες ύστερα από μία μεγάλη σεισμική δόνηση


«Ο Ερντογάν με αποκαλούσε Χίτλερ κάθε έξι ώρες» λέει ο Νετανιάχου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα