Μουντιάλ 2022: Το «κάζο» της Αργεντινής και η επιβλητική Γαλλία - Δείτε τα 8 γκολ της 3ης ημέρας

Μουντιάλ 2022: Το «κάζο» της Αργεντινής και η επιβλητική Γαλλία - Δείτε τα 8 γκολ της 3ης ημέρας

Η Σαουδική Αραβία έσπασε το αήττητο σερί των 38 αγώνων της Αργεντινής - Στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ των Τρικολόρ πέρασε ο Ζιρού - Λευκή ισοπαλία για Δανία-Τυνησία και Μεξικό-Πολωνία

Collage_Maker-23-Nov-2022-12_40-AM
Με την ολοκλήρωση της 1ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου του Μουντιάλ η Γαλλία που επικράτησε με τεσσάρα της Αυστραλίας «στρογγυλοκάθισε» στην κορυφή, ενώ Δανία και Τυνησία που έμειναν στο 0-0 βρίσκονται στη δεύτερη και τρίτη θέση. Στο μηδέν έμειναν και Μεξικό-Πολωνία για τον 3ο όμιλο, εκεί οπού η αήττητη εδώ και μια τριετία Αργεντινή έπαθε το πρώτο μεγάλο «κάζο» του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 από τη Σαουδική Αραβία.

Η κάτοχος του Μουντιάλ, Γαλλία, στο πρώτο της ματς στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ έδειξε πως δεν... πτοείται από τις απουσίες, συνέτριψε την Αυστραλία με 4-1 και ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της με το δεξί. Γκολ και ασίστ ο φανταστικός Μπαπέ. Έγραψε ιστορία ο Ολιβιέ Ζιρού, ο οποίος σκόραρε δύο φορές, έφτασε τα 51 γκολ με το εθνόσημο και έπιασε τον Τιερί Ανρί στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ των Τρικολόρ.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-coj48z7f4odl)


Στο άλλο παιχνίδι του τέταρτου ομίλου Δανία και Τυνησία μοιράστηκαν ευκαιρίες και βαθμό, αφού κόλλησαν στη λευκή ισοπαλία. Στο πρώτο μέρος οι μαχητικοί Αφρικανοί ήταν ανώτεροι αλλά δεν έφτασαν σε κάποιο τέρμα, κάτι που ισχύει και για την ομάδα του Χιούλμαντ που στην επανάληψη βελτιώθηκε αισθητά.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-coix9gi6twmh)
Κλείσιμο


4ος Όμιλος

Αποτελέσματα

Δανία - Τυνησία 0-0

Γαλλία - Αυστραλία 4-1

Βαθμολογία

1. Γαλλία - 6

2. Δανία - 1

3. Τυνησία - 1

4. Αυστραλία - 0



Η πρώτη μεγάλη έκπληξη του φετινού Μουντιάλ είναι γεγονός, καθώς η Σαουδική Αραβία επικράτησε της Αργεντινής (2-1) στην πρεμιέρα της διοργάνωσης και έβαλε από τώρα, προβλήματα στον Μέσι και την παρέα του, ο οποίος μπορεί να άνοιξε το σκορ με πέναλτι στο 10ολεπτό και να έγινε ο πρώτος παίκτης της Αργεντινής που σκοράρει σε τέσσερα Μουντιάλ και πέμπτος που πετυχαίνει αυτή την επίδοση, μετά τους Πελέ, Ζέελερ, Κλόζε και τον Κριστιάνο Ρονάλντο, όμως οι Σαουδάραβες κατάφεραν να φέρουν... τούμπα το παιχνίδι με τα γκολ των Αλ Σεχρί (48') και Αλ Ντοσαρί (53΄).

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-coiu9wx7e3qx)


Μετά το Δανία - Τυνησία και το Μεξικό - Πολωνία έληξε χωρίς σκορ, με τον Λεβαντόφσκι να φτάνει μια ανάσα από το να κουνήσει τα δίχτυα αλλά τον Οτσόα να μην του επιτρέπει να χριστεί σκόρερ από το σημείο του πέναλτι.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-coizbx3pmvmp)


3ος Όμιλος

Αποτελέσματα

Αργεντινή - Σαουδική Αραβία 1-2
Μεξικό - Πολωνία 0-0

Βαθμολογία

Σαουδική Αραβία 3 (2-1)
Πολωνία 1 (0-0)
Μεξικό 1 (0-0)
Αργεντινή 0 (1-2)



Ειδήσεις σήμερα:

«Κάναμε μασάζ στον πατέρα Αντώνιο όπως κάθε παιδί στον πατέρα του», λέει τρόφιμος της Κιβωτού

Άρση της βουλευτικής ασυλίας Πάτση ζητά ο εισαγγελέας Εφετών - Στη Βουλή ο φάκελος

Μήνυμα Δένδια για τη συμφωνία Ελλάδας-Αιγύπτου: Η Μεσόγειος δεν αποτελεί εμπόδιο μεταξύ Ευρώπης, Ασίας και Αφρικής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ