Η Κριστίν Λαγκάρντ βράβευσε με το μετάλλιο της Λεγεώνας της Τιμής την Νταϊάν φον Φίρστενμπεργκ

Η Κριστίν Λαγκάρντ βράβευσε με το μετάλλιο της Λεγεώνας της Τιμής την Νταϊάν φον Φίρστενμπεργκ

Η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας απένειμε το βραβείο στην Αμερικανίδα σχεδιάστρια.

lagarde
18:30, Υπουργείο Ευρωπαϊκών και Εξωτερικών Υποθέσεων, Παρίσι: Εφτασα εκεί μισή ώρα νωρίτερα από την ώρα προσέλευσης, θυσιάζοντας τα δύο προηγούμενα σόου που είχα στο πρόγραμμα, για να εξερευνήσω το ιστορικό κτίριο του 19ου αιώνα εκεί που το 1919 υπεγράφη η Συνθήκη των Βερσαλλιών. Η συγκίνηση και το δέος που με διακατέχει κοιτάζοντας τις αρχοντικές σάλες με το πορτρέτο του Ναπολέων Βοναπάρτη να δεσπόζει σε μία από αυτές, απερίγραπτο. Κατευθυνόμαστε στην κεντρική αίθουσα με τους εκλεκτούς καλεσμένους να καταφθάνουν ο ένας μετά τον άλλο.

Η οικογένεια και οι φίλοι της Diane von Furstenberg ,ανάμεσά τους ο Jeff Bezos, η Natalia Vodianova με τον σύζυγό της Antoine Arnault και η Anna Wintour, αλλά και συνάδελφοί της όπως ο Christian Louboutin, η Gabriela Hearst και Julie de Libran βρέθηκαν εκεί σ´αυτή τη μοναδική για την ίδια στιγμή που επισφράγιζε και επιβράβευσε το έργο της στη βιομηχανία της μόδας.

Η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Christine Lagarde προσήλθε μια ώρα μετά απαστράπτουσα μέσα στην κόκκινη wrap ολόσωμη φόρμα την οποία η Diane σχεδίασε για την ίδια.

Δείτε όλο το ρεπορτάζ με φωτογραφίες και βίντεο στο marieclaire.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης