Ο γιος του Λέοναρντ Κόεν "επικοινωνεί" με τον πατέρα του και μετά τον θάνατό του

Ο γιος του Λέοναρντ Κόεν "επικοινωνεί" με τον πατέρα του και μετά τον θάνατό του

O Άνταν Κόεν μιλάει στο Marie Claire για τον σπουδαίο τραγουδοποιό και ποιητή αλλά και για την κοινή τους αγάπη για την Ελλάδα.

leonardcohen
9 μέρες πριν φύγει από τη ζωή ο Leonard Cohen, τον Νοέμβριο του 2016, κυκλοφόρησε το τελευταίο του album με τίτλο “You Want It Darker”. Μια δουλειά στην οποία είχε παραγωγό τον γιο του, Adam Cohen. “Θα ήθελα να τον ευχαριστήσω για την μουσική, πρώτα για την μουσική του, που με παρασύρει σαν ένα αγόρι, στη συνέχεια για την ενθάρρυνση που μου έδωσε για να γράψω τη δική μου μουσική και τέλος στο προνόμιο που είχα να κάνω μαζί του μουσική” είχε γράψει ο Καναδός μουσικός αποχαιρετώντας τον πατέρα του.

Τρία χρόνια αργότερα, τον “ευχαρίστησε” με ένα νέο album που έχει τον τίτλο “Thanks for the dance”και κυκλοφορεί από τη Sony και την Panik Records. Πρόκειται για τραγούδια που πατέρας και γιος είχαν ξεκινήσει να δουλεύουν στον προηγούμενο δίσκο αλλά δεν κατάφεραν ποτέ να τελειώσουν. Με αυτή την αφορμή ο γιος του σπουδαίου τραγουδοποιού και ποιητή μιλάει στο Marie Claire για τον Leonard Cohen αλλά και για την κοινή τους αγάπη για την Ελλάδα.

Διαβάστε όλόκληρη τη συνέντευξη στο marieclaire.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης