Το θαύμα ανάμεσα στα πόδια σου

Το θαύμα ανάμεσα στα πόδια σου

Νομίζαμε ότι τα ξέραμε όλα μέχρι που διαβάσαμε το βιβλίο που εξερευνά τον γυναικείο κόλπο και καταλάβαμε γιατί έγινε μπεστ σέλερ.

ART_BY_CHARLOTTE_WILCO_opt
Η 33χρονη Νίνα Μπρόχμαν και η 30χρονη Ελεν Στόκεν Νταλ, φοιτήτριες Ιατρικής από τη Νορβηγία που γνωρίστηκαν εφαρμόζοντας προφυλακτικά σε πλαστικά πέη όταν εργάζονταν εθελοντικά ως εκπαιδεύτριες σεξουαλικής αγωγής, διαπίστωσαν πολύ γρήγορα ότι υπάρχει μια απόσταση ανάμεσα σε αυτά που πιστεύουμε και σε αυτά που ισχύουν για το γυναικείο σεξουαλικό όργανο. Το βιβλίο τους «Το θαύμα ανάμεσα στα πόδια σου» (εκδόσεις Πατάκη) έγινε μπεστ σέλερ στη χώρα τους και σε ολόκληρο τον κόσμο. Οχι μόνο γιατί φέρνει τις γυναίκες πιο κοντά στην αληθινή τους δύναμη, αλλά και γιατί εκπαιδεύει τα νέα κορίτσια που μπαίνουν απροετοίμαστα σε έναν υπερσεξουλικοποιημένο από τους άνδρες κόσμο.

«Θέλουμε οι γυναίκες να είναι σε θέση να κάνουν ανεξάρτητες επιλογές, οπλισμένες με αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τον εαυτό τους, αλλά και με όλες τις αναγκαίες πληροφορίες. Και θέλουμε αυτές οι επιλογές να βασίζονται σε αξιόπιστη ιατρική γνώση – όχι σε κουτσομπολιά, παρανοήσεις ή φόβους. Η σεξουαλικότητα και η σεξουαλική υγεία πρέπει να απομυθοποιηθούν, πρέπει να πάρουμε στα χέρια μας τον έλεγχο του σώματός μας».

Κολπικός ή κλειτοριδικός και άλλα πολλά...
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης