Δύο Ελληνίδες ερευνήτριες που βρέθηκαν στη λίστα του Forbes «30 under 30» μιλούν στο Marie Claire

Δύο Ελληνίδες ερευνήτριες που βρέθηκαν στη λίστα του Forbes «30 under 30» μιλούν στο Marie Claire

H Κωνσταντίνα Θεοφανοπούλου και η Μαριάννα Καψετάκη βρέθηκαν στη φετινή ευρωπαϊκή λίστα «30 under 30» -με τους ισάριθμους πιο επιτυχημένους νέους κάτω των 30 ετών- του Forbes, στην κατηγορία «Επιστήμη και Υγεία» (οι άλλοι δύο Ελληνες είναι ο Γιάννης Ασσαέλ στην ίδια κατηγορία και ο Γιώργος Καλλίγερος στη «Βιομηχανία»).

nevroepistimones
H Κωνσταντίνα Θεοφανοπούλου και η Μαριάννα Καψετάκη είναι οι δύο Ελληνίδες ερευνήτριες που βρέθηκαν στη φετινή ευρωπαϊκή λίστα «30 under 30» -με τους ισάριθμους πιο επιτυχημένους νέους κάτω των 30 ετών- του Forbes, στην κατηγορία «Επιστήμη και Υγεία» (οι άλλοι δύο Ελληνες είναι ο Γιάννης Ασσαέλ στην ίδια κατηγορία και ο Γιώργος Καλλίγερος στη «Βιομηχανία»).

 Δύο νέες γυναίκες που διαπρέπουν στο πιο hot τα τελευταία δέκα χρόνια επιστημονικό πεδίο, τις Νευροεπιστήμες, καταργώντας μάλιστα το στερεότυπο του ακοινώνητου «φυτού» με τη λευκή μπλούζα το οποίο ξημεροβραδιάζεται μέσα στο εργαστήριο. Η πρώτη φιλόλογος/ποιήτρια (και πολλά ακόμη),  η δεύτερη βραβευμένη κλασική πιανίστρια (φτάνει να μπει κανείς στο ΥοuTube  και να τη δει να ερμηνεύει Ραχμάνινοφ) ντύνουν την επιστήμη τους με μια πολυπράγμονα «δημιουργικότητα» και μια φρεσκάδα σκέψης πρωτόγνωρη.

Διαβάστε τη συνέχεια στο marieclaire.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης