Όλες οι λεπτομέρειες για τη σούπερ σέξι δημιουργία που φόρεσε η Έλενα Τσαγκρινού στον ημιτελικό της Eurovision

Όλες οι λεπτομέρειες για τη σούπερ σέξι δημιουργία που φόρεσε η Έλενα Τσαγκρινού στον ημιτελικό της Eurovision

Η Έλενα Τσαγκρινού με το “El Diablo”, έβαλε φωτιά στο stage με μία exclusive creation της διεθνούς καταξιωμένης σχεδιάστριας, Σίλιας Κριθαριώτη. Χρειάστηκαν πάνω από 4 μήνες για να φτιαχτεί...

Η_Ελενα_Τσαγκρινου_με_δημιουργια_Celia_Kritharioti_στην_Eurovision_Photo__1_
Την πολυπόθητη πρόκριση στον τελικό της Eurovision κέρδισε η Έλενα Τσαγκρινού για την Κύπρο στον πρώτο ημιτελικό που έλαβε χώρα την Τρίτη, 18 Μαΐου στο Ρότερνταμ. Με μια ολόσωμη δημιουργία από τη  Σίλια Κριθαριώτη η εκρηκτική Έλενα μαγνήτισε τα βλέμματα και έκλεψε όλες τις εντυπώσεις.

Η ταλαντούχα pop τραγουδίστρια, εμπιστεύτηκε τον Haute Couture οίκο για την ερμηνεία του hit-song “El Diablo”, φορώντας μια custom-made ολόσωμη δημιουργία, κεντημένη στο χέρι με χιλιάδες κρύσταλλα Swarovski σε συνεργασία με το διάσημο brand, μία διαδικασία η οποία κράτησε περισσότερους από τέσσερις μήνες.

Το εκθαμβωτικό catsuit δια χειρός Celia Kritharioti, σχεδιασμένο πάνω στις αναλογίες της ερμηνεύτριας, τόνιζε τα δυνατά της σημεία, αναδεικνύοντας τη φιγούρα της με τα χειροποίητα κρόσια να ακολουθούν την μοναδική κίνησή της στη σκηνή.

Διαβάστε τη συνέχεια στο marieclaire.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης