10 μαθήματα που πήραμε από το Sex and the city για την εργένικη ζωή

10 μαθήματα που πήραμε από το Sex and the city για την εργένικη ζωή

Ταυτιστείτε ελεύθερα.

CARRIE11
Με ποιον βγαίνεις; Είσαι ακόμα μόνη; Δεν νιώθεις μοναξιά; Αυτές είναι μόνο μερικές από τις ερωτήσεις που οι single γυναίκες καλούνται συχνά να απαντήσουν. Είτε θέλουμε να το παραδεχτούμε είτε όχι, το να είσαι ελεύθερη κουβαλάει πολλές φορές κι ένα στίγμα. Μεγαλώνουμε σε κοινωνίες με πολλά στερεότυπα σύμφωνα με τα οποία ο στόχος μιας γυναίκες θα πρέπει να είναι μια ευτυχισμένη σχέση και σε αυτό έχουν συμβάλει οι ταινίες, τα βιβλία και τα ζευγάρια που έχουμε στο περιβάλλον μας.

Μας έχουν περάσει το ότι για να “τα έχουμε όλα” θα πρέπει να έχουμε τον τέλειο σύντροφο και μια όμορφη οικογένεια. Ασφαλώς και δεν υπάρχει τίποτα σε αυτόν τον στόχο αλλά πολλές γυναίκες χάνουν την σημασία (και την διασκεδαστική μεριά) του να είσαι single.

Αν ακολουθήσεις όμως τα βήματα της Carrie Bradshaw ίσως να ανακαλύψεις τη χαρά αυτή για την οποία σου μιλάμε. Σου δίνουμε έναν λόγο για να ξαναδείς την αγαπημένη σου σειρά, 
λίγο πριν επιστρέψει με το reboot της, για να πάρεις έμπνευση.  Παρακάτω συγκεντρώσαμε 10 μαθήματα που πήραμε από το Sex and the city για την εργένικη ζωή.

Διαβάστε περισσότερα στο marieclaire.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης