Eρχεται το νέο άρωμα του οίκου Chanel και σίγουρα θα θέλετε να το αποκτήσετε

Eρχεται το νέο άρωμα του οίκου Chanel και σίγουρα θα θέλετε να το αποκτήσετε

Ενα σύμβολο που ακολουθεί τον oίκο Chanel γίνεται πρώτη φορά έμπνευση για τη δημιουργία ενός αρώματος. Το νέο Le Lion de Chanel εκφράζει τη μοναδική δύναμη ενός λιονταριού και ο αρωματοποιός του οίκου μας Olivier Polge εξηγεί τη διαδικασία της δημιουργίας.

201222151425_chanel-lion-jc085-applatit
«Eίμαι Λέων και σαν λιοντάρι χρησιμοποιώ τα νύχια μου για να αποτρέψω τους ανθρώπους να με βλάψουν. Υποφέρω πιο πολύ το να γρατζουνάω από το να με γρατζουνάνε», έχει πει η Gabrielle Chanel. Δεν χρειάζεται να γνωρίζει κανείς πολλές λεπτομέρειες για την ίδια ή για τον οίκο για να αντιληφθεί πόσο σημαντικό έχει υπάρξει το λιοντάρι ως σύμβολο στην ιστορία του.

Γεννημένη στο πέμπτο ζώδιο του κύκλου (στις 19 Αυγούστου 1883), η Gabrielle θεωρούσε πάντα το λιοντάρι το σύμβολο που την προστάτευε και μια πηγή τύχης. Στη συνέχεια αυτό πέρασε και στον οίκο, με το ζώο να γίνεται κεντρικό θέμα τόσο στη μόδα όσο και στην υψηλή κοσμηματοποιία. Για πρώτη φορά όμως το σύμβολο αυτό γίνεται έμπνευση για μια αρωματική δημιουργία από τον οίκο. Το νέο άρωμα Le Lion de Chanel είναι μια βαθιά και πολύπλευρη ανατολίτικη εσάνς, με τις νότες από κεχριμπάρι, λάβδανο και βανίλια να χαρίζουν μια βελούδινη αίσθηση. Μια αύρα δύναμης με τη σωστή δόση απαλότητας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο marieclaire.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης