Συγκλονίζει η αδερφή της Ζωής Δαλακλίδου που δολοφονήθηκε βάναυσα στην Ξάνθη: "Αυτό το ΟΧΙ που προσπερνά ο κάθε βιαστής"

Συγκλονίζει η αδερφή της Ζωής Δαλακλίδου που δολοφονήθηκε βάναυσα στην Ξάνθη: "Αυτό το ΟΧΙ που προσπερνά ο κάθε βιαστής"

Το ξέσπασμα της Ελένης Δαλακλίδου λίγο πριν το τρίτο δικαστήριο.

zoi
Η υπόθεση της Ζωής Δαλακλίδου είχε συγκλονίσει την ελληνική κοινωνία και σχεδόν 8 χρόνια μετά η οικογένειά της καλείται να ζήσει ξανά, στο δικαστήριο, τον ίδιο εφιάλτη. Στις 6 Οκτωβρίου θα γίνει η τρίτη δίκη.

Τα Χριστούγεννα του 2012 το πτώμα της άτυχης κοπέλες είχε βρεθεί κάτω από το μπαλκόνι του πατρικού της στη Ξάνθη. Λίγα 24ωρα νωρίτερα είχε έρθει από τη Θεσσαλονίκη όπου ζούσε για να περάσει τις γιορτές με την οικογένειά της.

Το βράδυ της βάναυσης δολοφονίας της επέστρεφε από διασκέδαση στο σπίτι της. Ο δράστης της επιτέθηκε στην εξώπορτα. Την ακινητοποίησε χτυπώντας το κεφάλι της στο δάπεδο, τη βίασε και στη συνέχεια πήρε βενζίνη από τα σταθμευμένα μηχανάκια που βρίσκονταν στην πιλοτή της πολυκατοικίας, την περιέλουσε και της έβαλε φωτιά ενώ ακόμη είχε τις αισθήσεις της.

Διαβάστε στο marieclaire.gr όλα όσα έγραψε η αδερφή της λίγο πριν το τρίτο δικαστήριο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης