Η Arianna Huffington στο Marie Claire: «Μου λείπει το καλοκαίρι στην Ελλάδα»

Η Arianna Huffington στο Marie Claire: «Μου λείπει το καλοκαίρι στην Ελλάδα»

Τη χρονιά που ο πλανήτης αγωνίζεται να κλείσει τις «δέκα πληγές του Φαραώ», η ελληνικής καταγωγής entrepreneuse και γκουρού της ευζωίας μιλάει για τα μεγάλα και τα μικρά βήματα προς την επιβίωση και την ψυχική αντοχή.

200819145501_GettyImages-599930554
Είχα, είναι η αλήθεια, τρομακτική περιέργεια να μάθω τι σκέφτεται η Αριάννα Χάφινγκτον τη χρονιά αυτή που ο πλανήτης ταράζεται συθέμελα. Τη χρονιά που η Αμερική δεν ξέρει ποια πληγή να πρωτοκλείσει, έτσι όπως ανοίγουν η μία μετά την άλλη, βαθιές χαρακιές στη λιπώδη σάρκα μιας υπερδύναμης που, λένε πολλοί, μετράει μέρες.

Στην κουβέντα που κάναμε, η δική μας «Αριάννα» (ποτέ δεν απέβαλε, σκόπιμα πιστεύω, τη βαριά ελληνική προφορά της) μόνο στα σχόλιά της για τον ίδιο τον Ντόναλντ Τραμπ είναι σχετικά φειδωλή. Δεν κρύβει βέβαια τη «συμπάθειά» της για τον Αμερικανό πρόεδρο. Άλλωστε ένας τύπος που καταβροχθίζει junk food, ρουφάει δώδεκα diet cokes και κοιμάται μετά βίας 3-4 ώρες την ημέρα είναι η ενσάρκωση της φιλοσοφίας που πολεμά με νύχια και με δόντια η νεοπαγής αυτοκρατορία της Thrive Global (εκ του thrive που σημαίνει ανθώ, ευημερώ, ευδοκιμώ).

Διαβάστε τη συνέντευξη στο marieclaire.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης