Ο Τζόρτζιο Αρμάνι δίνει ρέστα με μια συλλογή υψηλής ραπτικής

Ο Τζόρτζιο Αρμάνι δίνει ρέστα με μια συλλογή υψηλής ραπτικής

Η κολεξιόν «Armani Prive - Άνοιξη 2019» είναι εμπνευσμένη από την ταινία «Κονφορμίστας» του βραβευμένου με 'Οσκαρ σκηνοθέτη Μπερνάρντο Μπερτολούτσι

Armani_2
Είναι η επιτομή της θηλυκότητας και της κομψότητας. Ο Τζόρτζιο Αρμάνι, ο κορυφαίος Ιταλός μόδιστρος παρουσίασε τη νέα του συλλογή υψηλής ραπτικής Armani Prive - Άνοιξη 2019, ανατρέχοντας στη δεκαετία του 1930 και στη χρυσή εποχή της art deco.

To κεντρικό θέμα της κολεξιόν και του ντεφιλέ ήταν «Ο Κονφορμίστας» (1970), το αριστούργημα του βραβευμένου με 'Οσκαρ σκηνοθέτη Μπερνάρντο Μπερτολούτσι που πέθανε τον περασμένο Νοέμβριο. Ο Αρμάνι παρουσίασε τις δημιουργίες του στα σαλόνια του Hotel d’ Evreux, ενός πολυτελούς ξενοδοχείου στην πλατεία Βαντόμ, στο Παρίσι.
Ο συνδυασμός της μικρής πούλιας και της παγέτας έκαναν τα σύνολα, τις φούστες pencil και τα κοντά σακάκια ιδιαίτερα κομψά και κολακευτικά. Τα μοντέλα φορούσαν μικροσκοπικά καπέλα cloche και εναλλάσσονταν πάνω στη μαύρη γυαλιστερή πασαρέλα.

Φωτογραφίες από την επίσημη σελίδα του διάσημου οίκου στο Instagram


Uma_Therman

Ούμα Θέρμαν


Julliette_Binoche

Ζουλιέτ Μπινός


Celine-Armani

Σελίν Ντιόν και Τζόρτζιο Αρμάνι

Κλείσιμο
Amber-Armani

Άμπερ Χερντ και Τζόρτζιο Αρμάνι

Dakota_Armani

Ντακότα Φάνινγκ και Τζόρτζιο Αρμάνι


Armani_Prive
Armani_Prive1

Φωτογραφίες από την επίδειξη μόδας

Στα 84 του χρόνια και ακούραστος έχει πάντα κάτι διαφορετικό να δώσει στο χώρο της μόδας. Ο Αρμάνι εμφανίστηκε υπέρκομψος φορώντας βελούδινο σμόκιν. Ο σχεδιαστής χαιρέτησε το κοινό του το οποίο τον επευφήμησε και καταχειροκρότησε.

Ανάμεσα στους καλεσμένους του η Σελίν Ντιόν και η Ζιλιέτ Μπινός κάθονταν δίπλα στην Ούμα Θέρμαν και την κόρη της Μάγια Χοκ. Η 20χρονη ηθοποιός και μοντέλο φορούσε ανδρικό σμόκιν, που έμοιαζε τόσο στα κοστούμια του «Κονφορμίστα», σαν να το είχε πάρει από το βεστιάριό του.

Ο ίδιος ο σχεδιαστής είπε για τη συλλογή του: «Με αυτή τη συλλογή θα ήθελα να επισημάνω τις γυναίκες της χιλιετίας και όχι εκείνες που μεταμφιέζονται ως χιλιετίες, ώστε η γυναίκα να αισθάνεται πιο όμορφη και πιο γοητευτική. Στο παρελθόν, για τη συλλογή Privé, σχεδίαζα παράξενα πράγματα, αλλά παρατήρησα ότι όταν μια γυναίκα δεν θέλει να εμφανιστεί μπανάλ, επιλέγει τα ρούχα που προσδίδουν περισσότερο στην εμφάνιση και την προσωπικότητά της. Μετά τη σύγχυση και μετά από πολλές ασκήσεις στυλ που έχουν μετατρέψει το prêt-à-porter σε ένα συνεχές streetwear, αισθάνομαι ότι υπάρχει ανάγκη να διευκρινιστεί. Γι ‘αυτό έκανα μια συλλογή που είναι λίγο ιστορία μόδας. Μια σημαντική ιστορία δίπλα σε όλες τις άλλες ιστορίες».

Giorgio Armani Privé Spring Summer 2019 fashion show: Backstage



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης