ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Η Βάνα Μπάρμπα διαψεύδει: «Δεν παίρνω τη βίλα του Μιχάλη Ασλάνη»

Η Βάνα Μπάρμπα διαψεύδει: «Δεν παίρνω τη βίλα του Μιχάλη Ασλάνη»

Μάλιστα, επιβραβεύει τους χειρισμούς του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη μέσα στην κρίση της πανδημίας: «Να μην τον ξαναπούν Κούλη! Είναι υπέροχος. Εμείς τον υποτιμήσαμε. Μια χαρά είναι το παιδί»

Vana_Barba
Η Βάνα Μπάρμπα διαψεύδει την πληροφορία που μετέδωσε ο Νίκος Γεωργιάδης στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα ότι πρόκειται να φτιάξει και να εκμεταλλευτεί τουριστικά την εγκαταλελειμμένη βίλα του Μιχάλη Ασλάνη στη Μύκονο.

«Αυτό δεν ισχύει πια. Ήταν μια προσπάθεια που έκανα παλιά να το κρατήσω, προ κορωνοϊού, για να μπορέσω να έχω ένα έσοδο. Να το νοικιάζαμε. Στη Μύκονο νοικιάζουν όλοι τις βίλες τους. Ακόμη και οι φραγκάτοι. Τώρα δεν βγαίνει πια. Πού να το νοικιάσεις; Πως να το συντηρήσεις; Με τι; Δεν βγαίνει. Γι’ αυτό υποχρεώθηκα να το αφήσω. Δεν μπορώ ούτε να το φτιάξω, ούτε να το συντηρήσω. Ήταν κακό timing. Στη Μύκονο μπορεί να πάω για κάνα Σαββατοκύριακο στο σπίτι μιας φίλης ή ενός φίλου, αλλά για να μείνω όπως είπαν μήνες και να εκμεταλλευτώ τη βίλα του Μιχάλη που τον λατρεύω, όχι» δήλωσε η ίδια στο PatKiout.gr.

Μάλιστα η γνωστή ηθοποιός, σχολίασε για τα νέα οικονομικά δεδομένα που έχουν προκύψει λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού:
«Δύσκολα τα πράγματα. Πώς να τα βλέπω; Οικονομικό κραχ, ανεργία, δύσκολα. Βέβαια, έχουν καταφέρει πολλά πράγματα, είναι μια χαρά. Κοίταξε, η ΝΔ είναι ένα κόμμα με εμπειρία, δεν είναι κάνα τυχαίο κόμμα που δεν ξέρει να σταθεί σ’ αυτά. Ξέρει».

-Ναι, αλλά ο κόσμος τον πρωθυπουργό τον αποκαλούσε «Κούλη»…

«Να μην τον ξαναπούν «Κούλη»! Είναι υπέροχος. Εμείς τον υποτιμήσαμε. Μια χαρά είναι το παιδί. Μια χαρά! Να είμαστε ευγνώμονες που είχαμε αυτούς τη δεδομένη στιγμή. Δεν είναι θέμα προτιμήσεων, είναι θέμα αλήθειας. Πολλά έκανε αυτή η κυβέρνηση, γιατί να μην τα πούμε. Να είναι ευλογημένη. Σιγά-σιγά θα βγούμε απ’ αυτό και όλοι περιμένουμε να δούμε το πώς».

Ειδήσεις σήμερα:

Υποχρεωτική η χρήση μάσκας σε όλη τη Γερμανία από την επόμενη εβδομάδα

Εντυπωσιακό βίντεο: Η δραματική μείωση στις πτήσεις πάνω από την Ευρώπη λόγω κορωνοϊού

Ο κορωνοϊός είναι πιο θανατηφόρος από την εποχική γρίπη στις Ηνωμένες Πολιτείες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης