Τζένιφερ Λόπεζ: 150.000 δολάρια διεκδικεί φωτογράφος για μία πόζα της στο instagram

Τζένιφερ Λόπεζ: 150.000 δολάρια διεκδικεί φωτογράφος για μία πόζα της στο instagram

Ο Στιβ Σαντς κατηγορεί τη Λατίνα σταρ για τα πνευματικά δικαιώματα μιας φωτογραφίας του που ανέβασε η ίδια, χωρίς την άδειά του

Lopez_Jennifer
Μέσω της δικαστικής οδού ο Νεοϋορκέζος φωτογράφος Στιβ Σαντς διεκδικεί από την Τζένιφερ Λόπεζ 150.000 δολάρια για μια δική της φωτογραφία που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Ο φωτογράφος κατηγορεί τη Λόπεζ και την εταιρεία παραγωγής Nuyorican Productions για τα πνευματικά δικαιώματα της φωτογραφίας του. Σύμφωνα με την αγωγή, η Τζένιφερ Λόπεζ πόσταρε μια φωτογραφία του Στιβ Σαντς για να προωθήσει την εταιρεία στο Instagram, χωρίς όμως να πάρει την άδειά του.
Η φωτογραφία που πήρε 656.631 likes, στις 22 Ιουνίου του 2017, σύμφωνα με το Ε! News, έχει αποσυρθεί από το προφίλ της ποπ σταρ, και λέγεται ότι την εικονίζει όπως εμφανιζόταν στην τηλεοπτική σειρά «Shades of Blue».
Μάλιστα όπως ισχυρίζεται η πλευρά του Στιβ Σαντς: «Η ανάρτηση έκανε τη φωτογραφία διαθέσιμη στους εκατομμύρια followers της τραγουδίστριας, οι οποίοι θα μπορούσαν να ενδιαφέρονται να πληρώσουν για να δουν την licensed εκδοχή στα περιοδικά και τις εφημερίδες που θα την αγόραζαν».

Jennifer Lopez Sued for $150,000 Over Instagram Photo | E! News
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης