ΤV Παρασκήνια: Χριστοπούλου - Καγιά 1-0, η πιο συναρπαστική κόντρα των ημερών

Off stage: Τηλεοπτικά παρασκήνια, ειδήσεις, αποκαλύψεις και απρόοπτα

kagia-christopoulou-
****Κάποιοι βιάζονται να επιστρέψουν στα πλατό. Ισως δεν ζύγισαν καλά την κατάσταση και κυρίως την σοβαρότητά της. Ούτε σκέφτηκαν πόσο δύσκολο μπορεί να είναι να διατηρήσεις τις αποστάσεις ασφαλείας σε μία παραγωγή, η οποία αριθμεί δεκάδες συντελεστές. Γι αυτό και το μουσικό σόου του Open «Just the two of us», αν και υπολόγιζε ότι σήμερα, Τρίτη, θα έμπαινε για γύρισμα, τελικά την περασμένη Παρασκευή αποφασίστηκε, ότι πριν τις ανακοινώσεις της Πολιτείας και δεδομένης της επικινδυνότητας, δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο. Εξ ου και ανεβλήθη το γύρισμα επ’ αόριστον και μέχρι νεωτέρας.

****Δεν προβλέπεται επιστροφή για το «Κόκκινο ποτάμι» την φετινή σεζόν. Εκπτώσεις σε μία τέτοια παραγωγή δεν γίνονται και ειδικά με σκηνοθέτη τον Μανουσάκη, οπότε ο σχεδιασμός μάλλον βλέπει επιστροφή την επόμενη σεζόν.

****Λογικά, με τα όσα συμβαίνουν δεν θα είναι η μόνη παραγωγή η οποία οδηγεί την επόμενη σεζόν σε αναδιάρθρωση. Αν και ο Σεπτέμβριος ήταν ο μήνας μιας δυναμικής και ολοκαίνουργιας εκκίνησης πλέον θεωρείται ότι κατά κάποιον τρόπο θα «παίξει» τον ρόλο της ουράς της φετινής σεζόν. Οσα δεν ολοκληρώθηκαν, όσα δεν θα μπορέσουν να κάνουν γύρισμα και όσα αντέχουν μετακομίζουν για τον επόμενο Οκτώβριο με διάρκεια τα περισσότερα ως τον Δεκέμβριο, οπότε και τελειώνει το α’ μισό της σεζόν. Για το 2021 βλέποντας και κάνοντας.

****Το αστείο φυσικά είναι το ότι αν και περνάμε μία περίοδο και δύσκολη και ανατρεπτική σε ό,τι αφορά το μέλλον, υπάρχουν ακόμη οι τηλε - αμετανόητοι οι οποίοι αρχίζουν να διαδίδουν σενάρια μεταγραφών και ούτε λίγο ούτε πολύ προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο πως είναι απαραίτητοι σε τρία κανάλια τουλάχιστον. Θού, Κύριε, φυλακήν τω στόματί μου…

**** Χαμόγελα στον ΣΚΑΪ με τα νούμερα της επιστροφής του Νίκου Μουτσινά και του Γιώργου Λιάγκα. Ειδικά σε ό,τι αφορά το «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», τον μέσο όρο στο 18 – 54 να είναι στο 15% δεν τον λες και μικρό. Βέβαια καλό είναι να ληφθεί υπόψη, ότι ο ανταγωνισμός έκανε διακοπές, οπότε ες αύριον τα σπουδαία. Ο Μουτσινάς πέτυχε ένα 23%, πολύ καλό ποσοστό για τη μεσημεριανή ζώνη του Φαλήρου, που λόγω των επαναλήψεων είχε καιρό να δει τέτοια ποσοστά… Παρά την αμηχανία λόγω προσαρμογής σε νέα δεδομένα και σκηνικά, ο παρουσιαστής έδωσε ανάσα γέλιου σε μία επικαιρότητα βαριά κι ασήκωτη.

****Στο Star προς το παρόν δεν ανησυχούν. Το «Master Chef» μόλις επέστρεψε από την Πασχαλινή διακοπή, έκανε ένα σαραντάρι στα νεανικά και όλα ήρθαν στη θέση τους. Το άγχος όμως παραμένει για το «Next top model» που δυσκολεύεται ιδιαίτερα να κάνει οντισιόν εν μέσω καραντίνας προς το παρόν αλλά και αυστηρών μέτρων στο μέλλον.

****Οσες φορές κι αν προβάλλουν σε επανάληψη το τούρκικο «σαπούνι» με τον «Γιατρό» στον ΣΚΑΪ, δεν πείθουν. Είναι μία ακόμη σειρά από αυτές που σε κάνουν να αναρωτιέσαι γιατί πρέπει αυτή την περίοδο να προβάλλονται;

****Ο Γιάννης Στάνκογλου δεν θέλει να φύγει από τις «Αγριες Μέλισσες» και κακώς ερμηνεύθηκαν λάθος τα λεγόμενά του. Απλά το σενάριο, όπως είχε αρχικά συμφωνηθεί, προέβλεπε συμμετοχή σε συγκεκριμένο αριθμό επεισοδίων καθώς ο ρόλος ήταν ειδικός. Τι θα αποφασίσει η σεναριογράφος Μελίνα Τσαμπάνη; Οσονούπω θα τα μάθουμε όλα.

**** Μήπως να περιοριστούν κάπως τα live στο Instagram; Ορισμένα είναι διασκεδαστικά, κάποια άλλα είναι χρήσιμα αλλά το μεγαλύτερο ποσοστό κολυμπά στα θολά νερά του ναρκισσισμού και της αλαζονείας της σόουμπιζ, η οποία για κάποιο ανεξήγητο λόγο θεωρεί ότι είναι σημαντικό να βλέπει ο κόσμος τι κάνουν όλη μέρα στις σπιταρώνες τους. Ηρεμήστε λίγο, παιδιά.

Κλείσιμο
**** Φυσικά, Πάσχα χωρίς μανούρα στην τηλεόραση δε γίνεται. Η Ελενα Χριστοπούλου έκανε unfollow την Βίκυ Καγιά. Το ομολόγησε το μεσημέρι στην εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» και μίλησε για ξεκαθάρισμα. Η Χριστοπούλου δεν μάσησε τα λόγια της και αν και εξέφρασε τον σεβασμό της προς την επαγγελματία Βίκυ Καγιά, αρνήθηκε να παίξει το παιχνιδάκι της σόουμπιζ, όπου όλοι μπροστά είναι φίλοι και από πίσω το φτυάρι πάει σύννεφο. Επιτέλους, λίγη μπέσα!

Ειδήσεις σήμερα:

Συναγερμός στο Κρανίδι: 150 νέα κρούσματα στη δομή μεταναστών - Επιτόπου ο Χαρδαλιάς 

ΠΟΥ: Όλα τα στοιχεία δείχνουν πως ο ιός προήλθε από νυχτερίδες στην Κίνα

Το Πεκίνο απαντά στη Μέρκελ: «Ήμασταν διαφανείς και υπεύθυνοι απέναντι στον κορωνοϊό» 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης