Εκλογές ΗΠΑ: Ο Κάνιε Γουέστ άφησε να εννοηθεί ότι θα ψηφίσει Τραμπ τον Νοέμβρη

Εκλογές ΗΠΑ: Ο Κάνιε Γουέστ άφησε να εννοηθεί ότι θα ψηφίσει Τραμπ τον Νοέμβρη

Εκλογές ΗΠΑ:  Συνεχίζει να στηρίζει τον Αμερικανό πρόεδρο ο 42χρονος ράπερ, παρά τις επικρίσεις που έχει δεχθεί την τελευταία τετραετία από το κυρίως φιλελεύθερο Χόλιγουντ

kanye-trump
Ο Κάνιε Γουέστ δεν έκρυψε ποτέ την υποστήριξή του για τον Ντόναλντ Τραμπ, παρά το γεγονός ότι ως φαν του Αμερικανού προέδρου έχει δεχθεί πλήθος επικρίσεων την τελευταία τετραετία, τόσο για τις εμφανίσεις του με καπελάκι «MAGA» όσο και για την πολυσυζητημένη συνάντηση των δύο ανδρών στο Οβάλ Γραφείο.

Ο πολυτάλαντος σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν (αφού εκτός από πετυχημένος ράπερ είναι και designer και επιχειρηματίας) φαίνεται ότι δεν πρόκειται να πάψει να υποστηρίζει τον Τραμπ παρά τα πυρά που δέχεται το τελευταίο διάστημα ο Αμερικανός πρόεδρος, δεδομένων των αμφιλεγόμενων χειρισμών του για την αντιμετώπιση της φονικής πανδημίας που σαρώνει τις ΗΠΑ. Όπως είπε, εμμέσως πλην σαφώς, σε μια σειρά συνεντεύξεων που παραχώρησε στο GQ o 42χρονος μουσικός, στις εκλογές του επόμενου Νοεμβρίου πρόκειται να ψηφίσει τον Τραμπ για να μείνει τέσσερα χρόνια ακόμα στην εξουσία.

«Θα ψηφίσω σίγουρα αυτή τη φορά. Και ξέρουμε ποιον θα ψηφίσω. Δεν θα επιτρέψω να μου πουν οι άνθρωποι γύρω μου και οι άνθρωποι με την δική τους ατζέντα ότι θα τελειώσει η καριέρα μου. Γιατί μαντέψτε, είμαι ακόμα εδώ!» είπε χαρακτηριστικά ο Κάνιε, αναφερόμενος στις επιθέσεις που έχει δεχθεί κατά καιρός για την υποστήριξή του στον Αμερικανό πρόεδρο. «Μου είχαν πει ότι η καριέρα μου θα τέλειωνε αν δεν στεκόμουν στο πλευρό της [δηλ. της Χίλαρι Κλίντον]. Τι σόι καμπάνια είναι αυτή; Φαντασου να κατέβαινε ο Ομπάμα στις εκλογές με σύνθημα "Είμαι με τον μαύρο"...Τι νόημα έχει να είσαι σελέμπριτι αν δεν μπορείς να έχεις την δική σου γνώμη. Όλοι πρέπει να αποφασίζουν για τον εαυτό τους», είπε μεταξύ άλλων ο αμφιλεγόμενος καλλιτέχνης.

Ένας από τους λόγους για τους οποίους ο Κάνιε έχει... ενθουσιαστεί με τον Τραμπ έχει να κάνει με το πορτοφόλι του σταρ. «Αγοράζω ακίνητα. Τώρα τα πράγματα είναι καλύτερα απ' ό,τι όταν ήταν ο Ομπάμα πρόεδρος» είπε ο Γουεστ στο GQ και συνέχισε με νόημα: «Δε σου μαθαίνουν στο σχολείο πώς να πάρεις ακίνητα στην ιδιοκτησία σου. Σε διδάσκουν πώς να γίνεις η ιδιοκτησία κάποιου».

Ειδήσεις σήμερα:

Τραμπ: Οι ΗΠΑ ερευνούν αν ο κορωνοϊός προήλθε από εργαστήριο στην Κίνα

Μεγαλομανία Τραμπ: Οι επιταγές των 1.200 δολαρίων θα έχουν πάνω το όνομά του - Τυπώνουν και ξανατυπώνουν στις ΗΠΑ

Στρέιζαντ για Τραμπ: Πάνω από 20.000 άνθρωποι πέθαναν εξαιτίας της ανικανότητάς του

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης