Η Νίνα Λοτσάρη θέλει να εμψυχώσει μέσω instagram όσους και όσες έχουν παραμελήσει την εμφάνισή τους, λόγω εγκλεισμούστο σπίτι. Με μία ανάρτησή της που συνοδεύεται από μία κατατοπιστική φωτογραφία της, εξηγεί: «#μενουμεσπιτι αλλά δεν ξεχνάμε να έχουμε τις καθημερινές μας συνήθειες που μας κάνουν να αισθανόμαστε όμορφα! Ντυθείτε με τα αγαπημένα σας ρούχα, κορίτσια φτιάξτε μαλλί, βάλτε μάσκαρα, κραγιόν (άντρες μην ξυρίζεστε και κουρεύεστε γουλί μας αρέσετε και ως ναυαγοί) και ζήστε τον εαυτό σας όπως επιτάσσει η ψυχή σας και η διάθεση θα δείτε πώς θα ανεβεί στα ύψη!!».
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη