Είχε κρύψει στον κήπο του σπιτιού της ψεύτικα πασχαλινά αυγουλάκια τα οποία έπρεπε στην συνέχεια τα παιδιά της να ανακαλύψουν
Μαρία Λεμονιά
Η Μαντόνα έχει πάντα τον τρόπο να απασχολεί τους θαυμαστές της με τα video που κατά καιρούς ανεβάζει. Χθες, ημέρα του Πάσχα, έστησε μαζί με τα παιδιά της το πατροπαράδοτο παιχνίδι, το κυνήγι του Πασχαλινού αυγού.
Είχε κρύψει στον κήπο του σπιτιού της ψεύτικα πασχαλινά αυγουλάκια τα οποία έπρεπε στην συνέχεια τα παιδιά της να ανακαλύψουν.
Τους μοίρασε μάλιστα και χρωματιστά καλάθια για να τα μαζέψουν. Το κυνήγι του κρυμμένου αυγού κράτησε ώρα και ως είθισται η σταρ αντάμειψε τους νικητές ανταλλάσσοντας τα ψεύτικα αυγά με σοκολατένια.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.