Μισέλ Ομπάμα: Θυμάται τα προηγούμενα Πάσχα

Μισέλ Ομπάμα: Θυμάται τα προηγούμενα Πάσχα

«Αυτή τη χρονιά, νιώθω μία νέα μορφή ευγνωμοσύνης για όλες εκείνες τις μικρές στιγμές, που μέχρι χθες θεωρούσα δεδομένες», γράφει μεταξύ άλλων στο μήνυμά της

Michelle_Obama
Η Μισέλ Ομπάμα μαζί με την οικογένειά της βρίσκεται κλεισμένη στο σπίτι της για να προφυλαχτεί από τον κορωνοϊό ο οποίος στις Ηνωμένες Πολιτείες έχει γίνει πιο απειλητικός από ποτέ. Η πρώην πρώτη κυρία που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφίες από προηγούμενα Πάσχα.

«Καθώς πολλοί από εμάς γιορτάζουν το Πάσχα κατά τη διάρκεια του psysical distancing, αντιλαμβάνομαι πως μας λείπει η συντροφικότητα και οι παραδόσεις των προηγούμενων ετών. Αυτή τη χρονιά, νιώθω μία νέα μορφή ευγνωμοσύνης για όλες εκείνες τις μικρές στιγμές, που μέχρι χθες θεωρούσα δεδομένες. Και γνωρίζω πως οι περισσότεροι από εσάς προσπαθείτε να αξιοποιήσετε τον χρόνο στο σπίτι μέσω του διαδικτύου για να έρθετε κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αποκτώντας νέες αναμνήσεις που μετά θα έχετε για να θυμάστε», έγραψε μεταξύ άλλων στην λεζάντα που συνόδεψε τις φωτογραφίες.





Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: Η Τουρκία επιχειρεί να προωθήσει στην Ελλάδα ασθενείς μετανάστες

Κορωνοϊός - ΗΠΑ: Πρώτη χώρα σε νεκρούς και κρούσματα - Νέα Υόρκη: Νεκροτομεία έξω από νοσοκομεία

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Πάνω από 600 παραβάσεις μέσα σε λίγες ώρε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης