Λάκης Λαζόπουλος: Δεν είμαι αισιόδοξος ότι όλο αυτό θα τελειώσει τον Μάιο

Λάκης Λαζόπουλος: Δεν είμαι αισιόδοξος ότι όλο αυτό θα τελειώσει τον Μάιο

«Μπαίνουμε σε έναν καινούργιο τρόπο ζωής… Μπαίνουμε σε μια νέα εποχή και θα χρειαστούμε άλλη προσοχή» είπε ο ηθοποιός για τις αλλαγές που έχει φέρει η πανδημία του κορωνοϊού

Lakis_Lazopoulos
Τον Λάκη Λαζόπουλο υποδέχτηκε στην εκπομπή του ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο ηθοποιός μέσω skype αναφέρθηκε στην πανδημία του κορωνοϊού για αρχή, λέγοντας:

«Θεωρώ ότι δύσκολα θα συγκολληθεί η Ευρώπη ξανά κι ας δοθούν τα δισεκατομμύρια. Είναι μια θετική έκβαση, ωραία και συμφωνούμε, αλλά δεν ξέρουμε πού θα τελειώσει αυτό, δεν ξέρουμε τι συνέχεια θα έχει, δεν ξέρουμε πόσες φορές θα συμβεί, δεν ξέρουμε αν μπαίνουμε σε μια νέα ζωή και δεν ξέρουμε αν θα φοράμε τις μάσκες αυτές περισσότερο από τις αποκριάτικες. Eίναι μια θετική έκβαση αυτό που άκουσα, χωρίς μνημόνια, αλλά το ότι έγινε μια συζήτηση για να δοθούν μνημόνια σε μια πανδημία δεν είναι μια σωστή συζήτηση», είπε σχολιάζοντας την απόφαση του Eurogroup. 

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου βλέποντας το πόσο οργανωμένο είναι το γραφείο του αναρωτήθηκε αν ο Λάκης Λαζόπουλος είναι τακτικός σαν άνθρωπος με εκείνον να αναφέρει: «Είμαι πολύ τακτικός άνθρωπος. Δουλεύω πολύ οργανωμένα, γράφω τα πάντα, τα τακτοποιώ και τα κρατάω. Έχω μανία».

Όσο για τον περιορισμό στο σπίτι ο Λάκης Λαζόπουλος είπε: «Πρέπει να παραμείνουμε σπίτι. Δεν το διαπραγματεύομα. Οι άνθρωποι είναι σκασμένοι στην Ελλάδα, γιατί έχουν περάσει πολλά. Κάθε φορά που τους βάζεις έναν περιορισμό, γιατί το νιώθουν σαν περιορισμό κι όχι σαν θεραπεία. Αυτή τη στιγμή τα δωμάτιά μας είναι ενός νοητού νοσοκομείου. Είμαστε όλοι σε μια θεραπεία. Καθένας που βγαίνει έξω βάζει σε κίνδυνο τον άλλον. Οπότε, οι μεγαλύτεροι άνθρωποι παίρνουν την ατομική ευθύνη με έναν «κακό» τρόπο, τον εγωισμό. Όμως μην ξεχνάμε το βάρος της πίεσης που έχει ζήσει στη ζωή του ο μεγάλος άνθρωπος. Το καλό σενάριο είναι ότι έτσι ζούνε».

Τέλος, μίλησε για το σώμα της Ευρώπης, υπογραμμίζοντας ότι η ίδια η ένωση δεν θέλει να είναι ενωμένη, με αποτέλεσμα να έχουμε πολλά προβλήματα. Μάλιστα, είπε ότι «μπαίνουμε σε έναν καινούργιο τρόπο ζωής… Εγώ δεν είμαι αισιόδοξος ότι αυτό τελειώνει τον Μάιο και τον Ιούνιο είμαστε έξω. Μπαίνουμε σε μια νέα εποχή και θα χρειαστούμε άλλη προσοχή».

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στους «Δέκα μικρούς Μήτσους» και ανέφερε ότι ήταν και τότε μέσα κλεισμένος: «Είναι μια παρεμφερής περίοδος. Ήμουν εσώκλειστος και γι’ αυτό μου ξαναγεννήθηκε η ιδέα».

LIVE TONIGHT - Λάκης Λαζόπουλος
Κλείσιμο

Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: Ο εγκλεισμός αυξάνει την ενδοοικογενειακή βία - Θύματα και τα παιδιά

Κορωνοϊός: Δύο θάνατοι εγκύων στο Μεξικό

Κορωνοϊός - Λάρισα: Θετικά 20 από τα 29 δείγματα των Ρομά - Στην «Αρωγή» της Νίκαιας οι μολυσμένοι

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης