Κορωνοϊός - Κωνσταντίνος Κωτσαδάμ: Επέστρεψε ο Έλληνας ηθοποιός που είχε αποκλειστεί στην Αυστραλία

Κορωνοϊός - Κωνσταντίνος Κωτσαδάμ: Επέστρεψε ο Έλληνας ηθοποιός που είχε αποκλειστεί στην Αυστραλία

Στο Σίδνεϊ μάλιστα τον φιλοξένησαν και του συμπαραστάθηκαν άγνωστοι του Έλληνες της ομογένειας

Καταγραφη_2
Με μία σημερινή ανάρτησή του στο instagram ο ηθοποιός-τραγουδιστής Κωνσταντίνος Κωτσαδάμ που βρισκόταν στην Αυστραλία για ταξίδι αναψυχής, έκανε γνωστό ότι επιτέλους επέστρεψε στην Αθήνα. Ο πρώην διαγωνιζόμενος του «The Voice» κατάφερε να γυρίσει στην Ελλάδα, έχοντας αποκλειστεί για μέρες στο Σίδνεϊ, εξ αιτίας της αναστολής και της τροποποίησης στο πρόγραμμα των αεροπορικών πτήσεων, λόγω της φονικής πανδημίας.




Τελικά ο ίδιος κατόρθωσε να βρει πτήση προς Ελλάδα, μέσω Ντόχα, όπως ενημέρωσε μέσω instagram και πριν από λίγες ώρες κοινοποίησε στους followers του ότι είναι στην Αθήνα.





Κλείσιμο
Ο ίδιος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει μάλιστα και τους συνανθρώπους μας, καθώς όπως είχε κοινοποιήσει ο Σπύρος Μπιμπίλας πριν από περίπου δύο εβδομάδες μέσω facebook, όσο παρέμενε αποκλεισμένος στο Σίδνεϋ τον φιλοξένησαν άγνωστοι του μέχρι τότε Έλληνες της ομογένειας.
«Ο καλός συνάδελφός μας Κωνσταντίνος Κωτσαδάμ έχει αποκλειστεί στην Αυστραλία αφού ακυρώθηκαν πτήσεις κ ζητάει βοήθεια από αρμόδια όργανα για να μπορέσει να επιστρέψει.. Τον φιλοξενούν άγνωστοι του Ελληνοαυστραλοί που τον λυπήθηκαν ..Αν ενδιαφερθεί κάποιος, μου έστειλε το τηλ. του στην Αυστραλία».



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης