Το «MasterChef» έσπασε το φράγμα των 2 εκατομμυρίων τηλεθεατών

Το «MasterChef» έσπασε το φράγμα των 2 εκατομμυρίων τηλεθεατών

Σαρώνει κάθε βράδυ στο πέρασμά του το ριάλιτι μαγειρικής του Star το οποίο πλέον καταρρίπτει όλα τα ρεκόρ τηλεθέασης

MASTERCHEF
Πλέον η μονομαχία ενημέρωσης και ψυχαγωγίας ήλθε στα ίσα. Με πέντε θέσεις έκαστη στο τηλεβαρόμετρο και με την ψυχαγωγία να κατακτά πλέον την μερίδα του λεόντος σε αριθμό τηλεθεατών, η κατάσταση στην τηλεοπτική αρένα αρχίζει να αλλάζει και η κόπωση των τηλεθεατών από τις εκπομπές που αφορούν την πανδημία του κορωνοϊού είναι εμφανής.

Ειδικότερα για χθες Δευτέρα, το ριάλιτι μαγειρικής του Star «MasterChef» συγκέντρωσε 2,038 εκατομμύρια τηλεθεατές και πλέον φιγουράρει ως ο απόλυτος θριαμμβευτής της τηλεοπτικής περιόδου της καραντίνας. Στη δεύτερη θέση βρέθηκε τηλεπαιχνίδι και συγκεκριμένα ο «Τροχός της τύχης» στο ίδιο κανάλι με ένα εκατομμύριο τηλεθεατές. Ακολουθεί το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ με την Εύα Αντωνοπούλου το οποίο συνεχίζει την καλή πορεία του με 862 χιλιάδες τηλεθεατές. Το βραδινό δελτίο του Star βρέθηκε στην τέταρτη θέση με 853 χιλιάδες τηλεθεατές και με εκατό χιλιάδες τηλεθεατές διαφορά ακολουθούν το βραδινό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ και του Alpha.

Στην έβδομη θέση του τοπ τεν της Δευτέρας συναντάμε το «Shopping Star» με την Βίκη Καγιά και 737 χιλιάδες τηλεθεατές ενώ πολύ καλή είναι και η πορεία της επανάληψης των «Αγριων Μελισσών» στον ΑΝΤ1 που παρακολούθησαν 643 χιλιάδες τηλεθεατές. Στην ένατη θέση βρίσκεται το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με 615 χιλιάδες τηλεθεατές και με τον ίδιο ακριβώς αριθμό τηλεθεατών κλείνει τη δεκάδα το τηλεπαιχνίδι «Ρουκ Ζουκ» με την Ζέτα Μακρυπούλια.

Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: Την προσοχή των καταναλωτών σε διαφημίσεις σκευασμάτων κατά του ιού, ζητά ο ΕΟΦ

Νέο, θλιβερό, αρνητικό ρεκόρ στη Βρετανία με 854 θανάτους λόγω κορωνοϊού

Οι παραγωγοί λαϊκών αγορών προσέφυγαν στο ΣτΕ κατά της απαγόρευσης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης