ΟΣάκης Τανιμανίδηςνοστάλγησε –εν μέσω καραντίνας- τότε που γύριζε τον πλανήτη με την εκπομπή του World Party, και είπε να μοιραστεί με τους followers του κάτι από τις αναμνήσεις του. Διάλεξε μια φωτογραφία από το 2014, όπως αναφέρει, όπου μαζί με τους συνεργάτες του είχαν συναντήσει στη Μογγολία μια γιαγιά. Εκείνη τους φιλοξένησε για να τους ευχαριστήσει που την είχαν μεταφέρει με το αυτοκίνητό τους, από ένα μακρινό χωριό στο δικό της.
Ο ίδιος εξηγεί στην ανάρτησή του: «Πάμε ένα throwback...το σηκώνει η καραντίνα! Εδώ, λοιπόν, είμαι στην Μογγολία το 2014! Τη γλυκιά γιαγιούλα που βλέπετε στη φώτο την πετύχαμε σε ένα χωριό. Εκεί μας ζήτησε να την πάρουμε μαζί μας με το αμάξι και να την πάμε μέχρι το δικό της νομαδικό χωριό, σε ένα μέρος αρκετές ώρες μακριά από τον πολιτισμό, στους μείον...πολύ! Στριμωχτήκαμε όλοι λιγάκι και τελικά φτάσαμε στους νομάδες της Μογγολίας, ή αλλιώς στους Ανθρώπους με τους Ταράνδους όπως τους λένε. Για να μας ευχαριστήσει η γιαγιούλα μας φιλοξένησε στο γιούρτ της. Good times».
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.