Τζένη Θεωνά - Δήμος Αναστασιάδης: Τα πρώτα γενέθλια του γιου τους, στην καραντίνα

Τζένη Θεωνά - Δήμος Αναστασιάδης: Τα πρώτα γενέθλια του γιου τους, στην καραντίνα

Ο Αρίωνας έγινε 1 έτους αλλά το πάρτι γενεθλίων, ήταν τελείως οικογενειακό

tzeni_theona_dimos_anastasiadis
Τα πρώτα γενέθλια του γιου τους, γιόρτασαν σήμερα η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης, αλλά τα αυστηρά μέτρα κατά του κορωνοϊού δεν τους επέτρεψαν να μετακινηθούν από το σπίτι τους, ούτε βέβαια να υποδεχτούν καλεσμένους.
«Στα πρώτα μας γενέθλια.. έχουμε ο ένας τον άλλον. Και κυρίως έχουμε τον Αρίωνα που χαίρεται και γελάει με την καρδιά του! Και μέσα σ’ ένα τεράστιο γαλάζιο μπαλόνι στέλνουμε την αγάπη μας στα ξαδερφάκια μας, στον Κίμωνα, στους φίλους μας, στα παιδάκια όλου του κόσμου. Να είναι γερά κι ευτυχισμένα! Να τα χαιρόμαστε κάθε μέρα! Αρίωνα Σ’ Αγαπάμε!» έγραψε η ηθοποιός στο Instagram.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Στα πρώτα μας γενέθλια.. έχουμε ο ένας τον άλλον. Και κυρίως έχουμε τον Αρίωνα που χαίρεται και γελάει με την καρδιά του! 💙 Και μέσα σ' ένα τεράστιο γαλάζιο μπαλόνι στέλνουμε την αγάπη μας στα ξαδερφάκια μας, στον Κίμωνα, στους φίλους μας, στα παιδάκια όλου του κόσμου. Να είναι γερά κι ευτυχισμένα! Να τα χαιρόμαστε κάθε μέρα! Αρίωνα Σ' Αγαπάμε! #happyfirstbirthday #birthdayboy #party #family #menoumespiti #socialdistancing

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ᴊᴇɴɴʏ ᴛʜᴇᴏɴᴀ (@jennytheona) στις



Ο Αρίωνας ο γιος του ζευγαριού, έγινε 1 έτους και τις ευχές της έδωσε και η γιαγιά του μέσω skype από την Κατερίνη, η μητέρα του τραγουδιστή, Ρούλα Αναστασιάδου.


Κλείσιμο
roula_anastasiadou
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης